Autumn Bundle - Őszi csomag

Autumn Bundle csomagja tökéletes csomag őszre és télre, mert cinket és C-vitamint tartalmaz. Mind a cink, mind a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, és kiegészíti őket a tökéletes ReMag magnézium.


Eredeti ár
52.210 Ft
Megtakarít
10.442 Ft (-20%)
Ár ÁFA nélkül
32.888,19 Ft
Ár ÁFÁ-val
41.768 Ft
Elérhetőség
Készleten

Kézbesítés: 2-5 napRendelési kód
AUTUMNBUN

Autumn Bundle - Őszi csomag

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

Autumn Bundle csomagja tökéletes csomag őszre és télre, mert cinket és C-vitamint tartalmaz. Mind a cink, mind a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, és kiegészíti őket a tökéletes ReMag magnézium.

Ennek a csomagnak a tartalma:

További információkat az egyes termékeknél talál.


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Az ivási szokásokkal kapcsolatos utasítások

Hidratáljon - szorozza meg a testsúlyát kilogrammokban 0,03-mal és igyon naponta legalább ennyi folyadékot. Minden liter vízbe tegyen negyed teáskanál tengeri vagy Himalája sót. Egy 70kg-os embernek tehát minimum 2,1 liter vizet kellene meginnia - 70kg x 0,03 = 2,1.

ReMag®: 1 teáskanál (2,5ml) naponta vízben vagy gyümölcslében elkeverve éhgyomorra vagy étkezés után. Ajánljuk nagyon lassan** kezdeni napi fél teáskanálnyi adaggal (1,25 ml), és fokozatosan növelni egynegyed teáskanállal minden 2 napban, hogy elérje a kívánt 1 teáskanálnyi adagot naponta. Az egész adagot össze lehet keverni egy liter vízzel, és egész nap kortyolgatni. Ne szedje higítatlanul. A jobb eredmények érdekében napi két adag ajánlatos (2x2,5ml).

** Az érzékeny személyeknek még lassabban kell kezdeniük. Ideális cseppenként (1-5 csepp a délelőtti órákban). A nagy mértékben felszívódó magnézium túlérzékeny szervezetbe juttatása heves reakciókhoz vezethet.

Pico-Zinc™: preventív adag 1,25ml naponta. Tegyen vízbe, gyümölcslébe vagy koktélba. Az adag légzőszervi megbetegedések esetén 2,5ml naponta, vagy orvossal folytatott konzultáció után átmenetileg még nagyobb lehet. Javasoljuk, hogy inkább étellel vegye be. Éhgyomorra történő szedés esetén a nagyobb adagok enyhe émelygést válthatnak ki. 

Vitamin C ReSet™: Keverje bele ezt a finom port 240-480ml vízbe és iszogassa egész nap, vagy használja önállóan kedvenc smootie-ja vagy ReStructure® proteinje ízesítésére.

Ez az adagolás felnőtteknek ajánlott. A gyermekeknek szóló adagolást az egyes termékeknél találja.

FIGYELMEZTETÉS

  • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
  • Gyermekektől elzárva tartandó.
  • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
  • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával.
  • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére.
  • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.

 

Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

 

0 Recenziók - Autumn Bundle - Őszi csomag

Vélemény írása
1 2 3 4 5