Ki is Carolyn Dean?

Ki is Carolyn Dean?

04.02.2024

Carolyn Dean MD ND több mint 5 évtizedes fejlődő gyakorlattal rendelkező orvos. Több mint 50 könyv szerzője, köztük a The Magnesium Miracle® című bestseller, és más jól ismert kiadványok, mint például az IBS for Dummies, a Hormone Balance, a Death by Modern Medicine és több mint 110 további Kindle-könyv. A magnéziumra való összpontosítása miatt megkapta a brit Heart Rhythm Society társaság díját a „A szívsebészethez nyújtott kiemelkedő egészségügyi hozzájárulásért 2012-ben”.

Dr. Carolyn Dean közel 5 évtizeddel ezelőtt fejlesztette ki sokrétű orvosi hátterét tápanyagok, homeopátia és más alternatív terápiák kutatása során, miközben orvosként tanult a Dalhousie Medical School-ban, a kanadai Torontóban.

A diploma megszerzése után dr. Carolyn Dean kezdte beépíteni az alternatív terápiák alkalmazását a hagyományos klasszikus gyógyászatba, és a funkcionális orvostudomány egyik első orvosa lett Kanadában. Okleveles dietetikus-táplálkozási szakértőként, természetgyógyászként és a kínai orvostudomány gyógynövényszakértőjeként vált ismertté, és ezeket a módszereket alkalmazta magánpraxisában és későbbi munkájában Kanadában, az Egyesült Államokban és a nemzetközi közösségekben, ahova elutazott és ahol előadásokat tartott.

Úttörő könyv a magnéziumról - The Magnesium Miracle®

2004-ben dr. Dean folytatta figyelemre méltó karrierjét, amikor a magnézium-pótlásról szóló úttörő művének, a The Magnesium Miracle® című bestseller szerzőjévé vált. A Random House társaság által kiadott és 2017-ben átdolgozott The Magnesium Miracle® az orvosok és a fogyasztók által legtöbbet hivatkozott magnéziumról szóló kiadvány lett, amely betekintést nyújt a magnézium szerepébe és megmutatja annak alkalmazását a wellness világában és a magnéziumhiány pótlással történő kezelésében.

Az RnA ReSet® márka

2014-ben dr. Dean piacra dobta az RnA ReSet®-et, és integrált megközelítését bevezette szabadalmaztatott, egyedi termékeibe, amelyek nagyszerű kiegészítők az egészséges életmód és a változatos és kiegyensúlyozott étrend területén. Az alkotási folyamatot az indította el, hogy saját igényeire reagált egy jól felszívódó magnéziumforma iránt, és ezt a terméket egyéb komplett formuláival egészítette ki.

Innovatív étrend-kiegészítő - ReMag® Liquid Magnesium

Az egyik legnépszerűbb RnA ReSet termék a ReMag Liquid Magnesium (folyékony magnézium). Ezt a terméket úgy tervezték, hogy a magnéziumot a legtisztább és leghatékonyabb formában biztosítsa, így ideális választás azok számára, akik hatékony módot keresnek ennek a kulcsfontosságú ásványi anyagnak a pótlására. A nagymértékben biológiailag hozzáférhető és könnyen emészthető ReMag hatékony módszert kínál magnéziumbevitelének növelésére.

Dr. Carolyn Dean üzenete


Dr. Dean hozzáadott értéke nem korlátozódik a saját receptúrájára, hanem interdiszciplináris és praktikus egyaránt. Könyvei, Kindle könyvei, e-könyvei, szemináriumai, blogjai, webináriumai, YouTube-csatornái és szakmai együttműködései révén továbbra is tájékoztatja a fogyasztókat az egészséges életmód kialakításának lehetőségeiről.

Sokak számára, akik hasznot húztak a tényleges, tudományosan alátámasztott egészségügyi információk megosztásának kitartó elkötelezettségéből, Dr. Dean egy hős volt és messze megelőzte a korát. Még a 80-as években képes volt felismerni, hogy a cukor és a feldolgozott élelmiszerek rosszindulatúak a szervezetben, amikor még senki más nem "beszélt róla", és a táplálkozáskutatások sem erősítették meg az álláspontját. Mégis arra vezette pácienseit, hogy javítsák étrendjüket azáltal, hogy a cukrot és a feldolgozott élelmiszereket a legjobb minőségű friss, szezonális, helyi élelmiszerekre cserélik. Ma azt folytatja, amit akkor elkezdett: az életmód, a táplálkozás és kiegészítés hagyományos egészségügyi és gyógyulási stratégiákkal való párosítását hirdeti azok számára, akik optimális jólétre és hosszú életre vágynak.

Dr. Dean megjelent:



Szeretne többet megtudni az RnA ReSet termékekről? Kattintson ide.



Vissza a cikkek jegyzékéhez