Flora ReVive Lite - Probiotikumok tőzegből - Kapszulák

Modern, műszaki és steril világunkban elveszett a természethez fűződő alapvető kapcsolatunk. A Flora ReVive Lite™ - tőzegből származó probiotikumok olyan formában tartalmazzák ezt a kapcsolatot, amelyet teste az Ön érdekében használhat fel.

EXP:05/2023


Ár ÁFA nélkül
14.488,19 Ft
Ár ÁFÁ-val
18.400 Ft
Elérhetőség
Pillanatnyilag nem elérhető


Rendelési kód
RVIVELITE
A termék EAN-kódja
860003751350

Flora ReVive Lite™ - Probiotikumok tőzegből - Kapszulák

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

EXP:05/2023

A FLORA REVIVE LITE™ IDEÁLIS AZON EGYÉNEK SZÁMÁRA, AKIK:

  • A hagyományos, tejsavas erjesztésen alapuló probiotikumokkal nem érnek el sikereket
  • Antibiotikumos kezelésen estek át
  • Gyakran utaznak és probiotikumokat szeretnének magukkal vinni
  • Nem szeretnének probiotikumokat a hűtőszekrényben

A Flora ReVive Lite™ a legjobb tőzegből származó probiotikum, amelyet speciálisan a bélbaktériumok egyensúlyának fenntartására fejlesztettek ki.

A Flora ReVive Lite™ humin-fulvosavat (humátokat) tartalmaz, amely a magas széntartalmú növényi anyag talajbaktériumok általi lebontásával keletkezik. A humátok a legjobb talajprobiotikumok, mivel mikroszkópikus természetes baktériumok millióinak hatására keletkeznek, amelyek a mi steril, civilizált világunkban már szinte elő sem fordulnak. A humátok probiotikumokat, prebiotikumokat, fitovegyszereket, enzimeket és ásványokat tartalmaznak. Magas oxigéntartalommal rendelkeznek és antagonisták a Candida albicans és a biofilmekkel szemben.

A Inulin a növények gyökereiből származó komplex cukor. Ez a prebiotikum stimulálja a jótékony hatású baktériumok növekedését a belekben.

Az Árpakivonat amely a Flora Revive Lite™-ben található, egy szárított termék az RnA ReSet Drops™-ból.

A TŐZEGBŐL NYERT PROBIOTIKUMOK ELŐNYEI

Annál a döntésnél, hogy tőzegből nyert probiotikumot válasszunk-e, vagy a tejsavas erjedés baktériumait (laktobacillusokat) tartalmazó probiotikumot, szükséges figyelembe venni a biológiai kompatibilitást és a tartósságot. A tőzegből nyert probiotikumok egészségügyi előnyein kívül a Flora ReVive Lite™ biológiailag kompatibilis élelemforrásként a mikrobiom számára és utánozza a természetes mikroflórát, amely elődeink ősi régészeti leleteiben fordul elő. A Flora ReVive Lite™továbbá nagyon ellenálló termék, mivel a Flora ReVive Lite™-ban található talajprobiotikumok jobban ellenállnak az emésztésnek, nem igényelnek hűtést és szolgálhatják, valamint támogathatják a további probiotikumok növekedését a belekben.

A Flora ReVive™ és a Flora ReVive Lite™ képletei a skála két vége. Flora ReVive Lite™ azoknak az embereknek, akiknek egészséges belső szerveik vannak, vagy akik csökkenteni szeretnék a változás gyorsaságát beleik egészségének helyreállítása céljából és a Flora ReVive™ azoknak, akiknek keményen dolgozniuk kell beleik egészségén, krónikus hasmenésben, túlzott élesztőnövekedésben és IBS-ben szenvedő emberek és azok, akik képesek könnyen dolgozni bármilyen méregtelenítéssel, amelyet átélhetnek (tehát az időzítés nem okoz gondot a számukra).

Ez így nézhet ki:
Teremtsen egyensúlyt a Flora ReVive Lite™ segítségével ---> Használja mindkettőt a bél-mikrobiom kiegyensúlyozására ---> Használjon Flora ReVive™-t a belek mélységi kiegyensúlyozásához és a túlzott élesztőnövekedés ellen.

TERMÉKINFORMÁCIÓ

Csomagolás: 60 kapszula
Súly: 84 g

Adagolás: 2 kapszula naponta
A csomagolásban lévő adagok száma: 30

  Összetevők
1 kapszulában
NRV %*
  Humát keverék
510 mg
-
  Inulin
150 mg -
  RnA ReSet árpapor
33 mg -


További összetevők: Növényi cellulóz (kapszulák), víz

*NRV - Napi beviteli érték felnőtteknek %-ban kifejezve.

GMO-mentes

Megjegyzés: Az RnA ReSet Drops™-ban lévő csíráztatott árpapor nem nevezhető gluténmentesnek, mivel forrása az árpa.

ALKALMAZÁS

Vegyen be egy kapszulát ébredés után és egy kapszulát alvás előtt. A legjobb éhgyomorra, 30 perccel étkezés előtt. Bevehető azonban étellel is és nem igényel hűtőben történő tárolást. Ha érzékeny a bele, egy kapszula szedésével kezdhet egy héten keresztül és utána megpróbálhatja hozzáadni a második kapszulát, vagy a Flora ReVive™ készítményt.

FIGYELMEZTETÉS

  • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
  • Gyermekektől elzárva tartandó.
  • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
  • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával - természetes folsavat tartalmaz, megfelelő formában, amely hozzájárul a csíraszövetek növekedéséhez a terhesség alatt.
  • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére .
  • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.

 

Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

 

0 Recenziók - Flora ReVive Lite - Probiotikumok tőzegből - Kapszulák

Vélemény írása
1 2 3 4 5