ReMag - The Magnesium Miracle | Dr. Dean piko-ionos folyékony magnéziuma - 240ml

ReMag valóban The Magnesium Miracle™. A magnézium pikométer-ionos formája, Dean doktornő által tervezve (a Magnézium nevű csoda könyvének szerzője). Sejtszinten nagymértékben felszívódó. Megfelelő adagolás mellett nincs hashajtó hatása.


Ár ÁFA nélkül
12.314,96 Ft
Ár ÁFÁ-val
15.640 Ft
Elérhetőség
Készleten

Kézbesítés: 2-5 nap
Rendelési kód
REMAG240
A termék EAN-kódja
866486000015

ReMag - The Magnesium Miracle
Dr. Dean piko-ionos folyékony magnéziuma - 240ml

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ 

Dean doktornő által feltalál és gondosan elkészített ReMag, tiszta magnézium-kloridból. Úgy lett kialakítva, hogy stabilizált magnézium-ionokkal lásson el, amelyek hasonló méretűek a növényekben lévő magnéziumhoz. A ReMag a magnézium pikométer ionos formája, amely kisebb méretű, mint a test ásványianyag-ioncsatornái. 

Közvetlen és teljes felszívódása azt jelenti, hogy nagyon gyorsan felszívódik az emésztőrendszerből, ami kiküszöböli a hashajtó hatás keletkezését.
Azt tapasztaltuk azonban, hogy bizonyos egészségügyi problémákkal küzdők és erősen intoxikált emberek hashajtó hatást tapasztalhatnak a szervezet méregtelenítése miatt. Ha ezek a negatív hatások normál adagolás mellett jelentkeznek, javasoljuk, hogy az adagot napi 1-5 cseppre csökkentsék, és a szervezet állapotának javulásával lassan növeljék. Nemkívánatos nagymértékű túladagolás (több mint 20 ml) esetén is, vagy ha kiegészítette a magnéziumtartalékokat (a vörösvértestekben végzett magnéziumtartalom vérvizsgálattal mérhető), hasmenés lép fel – a test megpróbálja eltávolítani a magnéziumfelesleget.

ReMag® eredete és tisztasága

A ReMag gyártója, olyan magnéziumot vásárol, amelynek tisztasága 99,98 és 99,99%. A magnézium a San Bernardino Co. cégtől, Kaliforniából származik és dolomitként bányásszák. Ez az ásványi félkész termék tovább oldódik piko-ionos folyadékként. A mi magnézium-kloridunkban, tehát csak 0,01 - 0,02% szennyeződés található. Nagyon hasonlít a magas minőségű magnézium-citráthoz, amelynek tisztasága 98%, vagy a sós tavakból származó magnézium-kloridhoz, amelyek tisztasága 96%. A kulcs a 99,98% - 99,99 % tisztaság az forrástól függetlenül.

 • A Dean doktornő által tervezett pikométer ion formájú magnézium
 • Sejtszinten nagymértékben felszívódó
 • Nincs erős hashajtó hatása, mint más típusú magnéziumnak

ReMag valójában magnézium Miracle™, mert::

 • A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
 • A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához
 • A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
 • A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez
 • A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez
 • A magnézium szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben
 • A magnézium hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
 • A magnézium részt vesz a normál csontozat fenntartásában
 • A magnézium hozzájárul a normál fogazat fenntartásához
 • A magnézium szerepet játszik a sejtosztódásban

 

TERMÉKINFORMÁCIÓ

Csomagolás: 240 ml
Súly: 240 g

Adagolás: 2.5 ml (teáskanál)

A csomagban lévő adagok száma: 96
Koncentráció: 60 000 ppm (60 mg tiszta magnézium egy milliliterre).

  Összetétel   Egy adagban
NRV %*
  Magnézium (MgCl2-ből készūlt)
150 mg 40%


További összetevők: Víz fordított ozmózisból (Met™ Water)

*NRV - Napi beviteli érték felnőtteknek %-ban kifejezve.

ALKALMAZÁS

Felnőtt adag: 1 teáskanál (2,5ml) naponta vízben vagy gyümölcslében elkeverve éhgyomorra vagy étkezés után. Ajánljuk nagyon lassan** kezdeni napi fél teáskanálnyi adaggal (1,25 ml), és fokozatosan növelni egynegyed teáskanállal minden 2 napban, hogy elérje a kívánt 1 teáskanálnyi adagot naponta. Az egész adagot össze lehet keverni egy liter vízzel, és egész nap kortyolgatni. Ne szedje higítatlanul. A jobb eredmények érdekében napi két adag ajánlatos (2 x 2,5ml).

** Az érzékeny személyeknek még lassabban kell kezdeniük. Ideális cseppenként (1-5 csepp a délelőtti órákban). A nagy mértékben felszívódó magnézium túlérzékeny szervezetbe juttatása heves reakciókhoz vezethet.

Gyermek 4-12 éves korig: A felnőtt adag felét vegye be.

4 év alatti gyermek: csak orvossal folytatott konzultációt követően.

Megjegyzés: A palack kupakja hasznos eszköz a mérésre, de pontos adag kiméréséhez használjon kalibrált mérőpoharat, fecskendőt vagy cseppentőt. Ha magnézium hiányban szenved, vagy egészségtelenül táplálkozik, nagyon lassan kezdje szedni a terméket, hogy teste hozzá tudjon szokni. Néhány embernek egészen miniatűr adaggal szükséges kezdeni, napi 2-4 csepp, és nagyon lassan emelni az adagot.

Ha már hosszabb ideje más fajta magnéziumot használ, akkor kezdhet fenntartási adaggal: naponta kétszer egy teáskanál : egy teáskanál = 150 mg elemi magnézium. Amennyiben az életmódja vagy étrendje nagy mennyiségű magnéziumot használ fel (sok kávét iszik, nagy stressznek van kitéve, sokat sportol és izzad), növelheti az adagot napi két-három alkalomra 1 teáskanállal, hogy növelje a szervezet telítettségét magnéziummal. A legjobb, ha az egész napi adagot egy liter vízbe keveri, és egész nap kortyolgatva fogyasztja (tengeri sóval vagy egyéb ásványi anyagokkal együtt).
 

FIGYELMEZTETÉS

 • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
 • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával. Ha a ReMag®-ot terhesség alatt szeretné szedni és most kezdi, használjon kis adagot és fokozatosan növelje.
 • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére.
 • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.

 

Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

 

6 Recenziók - ReMag - The Magnesium Miracle | Dr. Dean piko-ionos folyékony magnéziuma - 240ml

Vélemény írása
1 2 3 4 5
 1. ZÖLDI KÁROLY

  - 27.01.2021

  Egész egyszerűen a világon létező "milliónyi" magnézium termékek közül vitán felül a LEGJOBB, LEGHATÉKONYABB termék. Akit esetleg a viszonylag magas ár elbátortalanít, és olcsóbb magnézium terméke(ke)t választ, nagy hibát követ el, mert figyelmen kívül hagyja, hogy ugyanabból a milligram mennyiségből mennyi kerül a szervezete által hasznos feldolgozásra.

 2. János

  - 03.04.2020

  Értékelem, hogy szinte íztelen, már viszonylag nagy adagot szedek, egyelőre átható hatások nélkül! 1 hét szedés után gyorsabb regenerációt, acélidegeket, tiszta elmét, nyugodt alvást tapasztalok magamon.

 3. Katalin

  - 24.03.2020

  A magnézium és a víz kombinációja megfelelő a számomra, az embert több ivásra készteti és ez a két változás a test szempontjából szuper... majdnem fél évig kitartott, azután más készítményt választottam, de ismét fáradtabb lettem...tehát újra Remag-ot rendeltem.... ajánlom mindenkinek

 4. Péter

  - 21.03.2020

  Remek, az utasítás szerint használom már 3 hónapja. Nem fájnak az ízületeim, az izmaim és a fejem sem, nagyszerűen érzem magam! Megerőltetés után az izmaim és az ízületeim gyorsabb regenerációját tapasztalom. Ajánlom.

 5. Jana

  - 19.03.2020

  Nagyon elégedett vagyok, pár nap után akkora pozitív változást éreztem, amire egyáltalán nem számítottam. Egyrészt energiaáradatot, a fejfájás megszűnését és a szorongásrohamok nélküli pszichés stabilitás visszatérését. Már két hónapja szedem és ez a jó állapot még mindig tart. Ajánlom, ahogy a nőgyógyászom mondja, különösen a nőknek kellene pótolniuk a magnéziumot, általában hiányuk van belőle, de nem mindegy, hogy milyen magnéziumról van szó. Ez azonban a személyes tapasztalataim szerint tuti tipp és jó befektetés az egészségbe!

 6. Béla

  - 25.09.2019

  Szuper! Már fél éve szedem és tele vagyok energiával, a hátam nem fáj és fizikailag sokkal jobban vagyok.