Flora ReVive Lite - Probiotikumok tőzegből - Kapszulák

 
Újdonság Nagyító
 • 1 / 2
 

Modern, műszaki és steril világunkban elveszett a természethez fűződő alapvető kapcsolatunk. A Flora ReVive Lite™ - tőzegből származó probiotikumok olyan formában tartalmazzák ezt a kapcsolatot, amelyet teste az Ön érdekében használhat fel.

Elérhetőség Raktáron
Ár 16 000 Ft ÁFA nélkül
18 400 Ft    
Termékkód RVIVELITEHU
Márka Dr. Carolyn Dean
Kategória RnA ReSet termékek
 

Flora ReVive Lite™ - Probiotikumok tőzegből - Kapszulák

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ 

A Flora ReVive Lite™ ideális azon egyének számára, akik:

 • A hagyományos, tejsavas erjesztésen alapuló probiotikumokkal nem érnek el sikereket
 • Antibiotikumos kezelésen estek át
 • Gyakran utaznak és probiotikumokat szeretnének magukkal vinni
 • Nem szeretnének probiotikumokat a hűtőszekrényben

A Flora ReVive Lite™ a legjobb tőzegből származó probiotikum, amelyet speciálisan a bélbaktériumok egyensúlyának fenntartására fejlesztettek ki.

A Flora ReVive Lite™ humin-fulvosavat (humátokat) tartalmaz, amely a magas széntartalmú növényi anyag talajbaktériumok általi lebontásával keletkezik. A humátok a legjobb talajprobiotikumok, mivel mikroszkópikus természetes baktériumok millióinak hatására keletkeznek, amelyek a mi steril, civilizált világunkban már szinte elő sem fordulnak. A humátok probiotikumokat, prebiotikumokat, fitovegyszereket, enzimeket és ásványokat tartalmaznak. Magas oxigéntartalommal rendelkeznek és antagonisták a Candida albicans és a biofilmekkel szemben.

Az Inulin a növények gyökereiből származó komplex cukor. Ez a prebiotikum stimulálja a jótékony hatású baktériumok növekedését a belekben.

Az Árpakivonat, amely a Flora Revive Lite™-ben található, egy szárított termék az RnA ReSet Drops™-ból.

A tőzegből nyert probiotikumok előnyei

Annál a döntésnél, hogy tőzegből nyert probiotikumot válasszunk-e, vagy a tejsavas erjedés baktériumait (laktobacillusokat) tartalmazó probiotikumot, szükséges figyelembe venni a biológiai kompatibilitást és a tartósságot. A tőzegből nyert probiotikumok egészségügyi előnyein kívül a Flora ReVive Lite™ biológiailag kompatibilis élelemforrásként a mikrobiom számára és utánozza a természetes mikroflórát, amely elődeink ősi régészeti leleteiben fordul elő. A Flora ReVive Lite™továbbá nagyon ellenálló termék, mivel a Flora ReVive Lite™ -ban található talajprobiotikumok jobban ellenállnak az emésztésnek, nem igényelnek hűtést és szolgálhatják, valamint támogathatják a további probiotikumok növekedését a belekben. 

A  Flora ReVive™ és a Flora ReVive Lite™ képletei a skála két vége. Flora ReVive Lite™ azoknak az embereknek, akiknek egészséges belső szerveik vannak, vagy akik csökkenteni szeretnék a változás gyorsaságát beleik egészségének helyreállítása céljából és a Flora ReVive™ azoknak, akiknek keményen dolgozniuk kell beleik egészségén, krónikus hasmenésben, túlzott élesztőnövekedésben és IBS-ben szenvedő emberek és azok, akik képesek könnyen dolgozni bármilyen méregtelenítéssel, amelyet átélhetnek (tehát az időzítés nem okoz gondot a számukra).

Ez így nézhet ki:
Teremtsen egyensúlyt a Flora ReVive Lite™ segítségével ---> Használja mindkettőt a bél-mikrobiom kiegyensúlyozására -----> Használjon Flora ReVive™  -t a belek mélységi kiegyensúlyozásához és a túlzott élesztőnövekedés ellen.

Információk a kiegészítőről

Csomagolás: 60 kapszula
Tömeg: 84 g

Adagolás: 2 kapszula naponta
A csomagolásban lévő adagok száma: 30

  Összetevők 2 kapszulában 
egy adagban
NRV% *
  Humát keverék  
510 mg
-
  Inulin
150 mg -
  RnA ReSet árpapor
33 mg -


További összetevők: Növényi cellulóz (kapszulák), víz

*NRV - Napi beviteli érték felnőtteknek %-ban kifejezve.

GMO-mentes

Megjegyzés: Az RnA ReSet Drops-ban lévő csíráztatott árpapor nem nevezhető gluténmentesnek, mivel forrása az árpa.

Használata

Vegyen be egy kapszulát ébredés után és egy kapszulát alvás előtt. A legjobb éhgyomorra, 30 perccel étkezés előtt. Bevehető azonban étellel is és nem igényel hűtőben történő tárolást. Ha érzékeny a bele, egy kapszula szedésével kezdhet egy héten keresztül és utána megpróbálhatja hozzáadni a második kapszulát, vagy a Flora ReVive™ készítményt. 

Figyelmeztetés

 • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
 • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával - természetes folsavat tartalmaz, megfelelő formában, amely hozzájárul a csíraszövetek növekedéséhez a terhesség alatt.
 • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére .
 • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.

 

Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Értékelés hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
 
Cookie-kat használunk. Amennyiben az oldalat tovább böngészi, elfogadja azok használatát. Bővebb információ.