The Magnesium Miracle by Carolyn Dean (Second Edition) - Book - English version

Now updated with 30 percent new material, the only comprehensive guide to one of the most essential but often-overlooked minerals, magnesium - which guards against and helps to alleviate heart disease, stroke, osteoporosis, diabetes, depression, arthritis, and asthma.


Eredeti ár
6.500 Ft
Megtakarít
650 Ft (-10%)
Ár ÁFA nélkül
5.571,43 Ft
Ár ÁFÁ-val
5.850 Ft
Elérhetőség
Készleten

Kézbesítés: 2-5 napRendelési kód
MAGNESIUMMEN
A termék EAN-kódja
9780399594441

Book - The Magnesium Miracle (Second Edition) by Carolyn Dean
(English version)

Now updated with 30 percent new material, the only comprehensive guide to one of the most essential but often-overlooked minerals, magnesium - which guards against and helps to alleviate heart disease, stroke, osteoporosis, diabetes, depression, arthritis, and asthma. 

Magnesium is an essential nutrient, indispensable to your health and well-being. By adding this mineral to your diet, you are guarding against - and helping to alleviate - such threats as heart disease, stroke, osteoporosis, diabetes, depression, arthritis, and asthma. But despite magnesium's numerous benefits, most of the population of the Western remain dangerously deficient.

Updated and revised throughout with the latest research, this amazing guide explains the vital role that magnesium plays in your body and life. 

Inside you will discover

- new findings about the essential role of magnesium in lowering cholesterol
- improved methods for increasing magnesium intake and absorption rate
- how calcium can increase the risk of heart disease - and how magnesium can lower it
- a magnesium-rich eating plan as delicious as it is healthy
- information on the link between magnesium and obesity
- vitamins and minerals that work with magnesium to treat specific ailments
- why paleo, raw food, and green juice diets can lead to magnesium deficiency

The Magnesium Miracle, now more than ever, is the ultimate guide to a mineral that is truly miraculous.

Praise for The Magnesium Miracle

"Dr. Carolyn Dean has been light-years ahead of her time when it comes to the crucial mineral magnesium and its many lifesaving uses. Her work is a gift to humanity. I highly recommend it." -- Christiane Northrup, M.D.

"Throughout this volume and with utmost clarity, Dr. Carolyn Dean presents invaluable recommendations--based on the latest magnesium research. Virtually every American can benefit." -- Paul Pitchford, author of Healing with Whole Foods

"Dr. Carolyn Dean has the best credentials for bringing solutions to those suffering from the hidden magnesium disorders that affect most of us. This book needs to be read by anyone wishing to improve their quality of life." -- Stephen T. Sinatra, M.D., author of The Sinatra Solution: Metabolic Cardiology

Product Key Features:

Format: Trade Paperback
Language: English
Topic: Alternative Therapies, Diet & Nutrition / Vitamins, General, Healing
Publication Year: 2017
Number of Pages: 608 Pages
Dimensions:
Item Length: 202 mm
Item Height: 30 mm
Item Width: 132 mm


12 vélemény - The Magnesium Miracle by Carolyn Dean (Second Edition) - Book - English version

Vélemény írása
1 2 3 4 5
 1. Károly

  - 06.02.2024

  Igazán tanulságos könyv! Sokat elárult arról, hogy miért fontos a magnézium! Minden bizonnyal felhasználom mindazt, amit a könyv kínál. Hiszem, hogy ez segíteni fog a felépülésemben.

 2. Margit

  - 04.11.2023

  Igazi kincs. Ez megfizethetetlen. Megváltoztatta az életemet, és biztosan meg fogja változtatni az Önét is. Vásárolja meg, olvassa el és kövesse. Nem fogja megbánni.

 3. András

  - 05.08.2023

  Úgy tűnik, hogy a magnézium mindenre gyógyír. Idővel további részletekkel jövök.

 4. Mihály

  - 14.03.2023

  Szuper a könyv! Ha valaha szorongásos vagy pánikrohamot, alvászavart, izomgörcsöt vagy görcsöt tapasztalt a karjában vagy a lábában, illetve agyködöt, ez a könyv Önnek szól! A legtöbb ember magnéziumhiányban szenved. Néhány éve elkezdtem magnéziumport szedni. De nem vettem be minden nap és még annyit sem, amennyit a csomagon feltüntettek. Fokozatosan azt vettem észre, hogy este jobban elaludtam, amikor használtam. Nem voltam annyira idegesítő az emberek számára, és még a vérnyomásom sem ment fel annyira, amikor valami majdnem leesett az asztalomról. A könyv érthetően van megírva, hogy abszolút mindenki megértse. Nem úgy, mint mások, amelyek inkább az iskolai könyvtárba tartoznak. Ha mindent meg szeretne tudni a magnéziumról és hiányának következményeiről, feltétlenül olvassa el a könyvet. Ha hallott már arról, hogy sokan nem kapnak elegendő magnéziumot az étrendjükből, szeretné tudni, miért és hogyan lehet ezt helyrehozni, és a jó egészséget minőségi alvással együtt biztosítani, mindenképp vásárolja meg a The Magnesium Miracle-t! Remek olvasmány.

 5. peace101

  - 09.03.2023

  A szerző választ ad minden kérdésre és még sokkal többet! Remek információforrás, amelyet nem kell borítótól borítóig olvasni. Inkább egyfajta információk és részletek enciklopédiája.

 6. Anna

  - 25.02.2023

  A könyv tele van tudományos, klinikai és kutatási alapú információkkal. Dr. Dean közérthető módon osztja meg személyes utazását az egészség felé és szakmai orvosi tapasztalatait.

 7. AtomTom

  - 25.02.2023

  Mivel hisztamin intoleranciában szenvedek, ez a könyv felbecsülhetetlen értékű forrás volt, amely segített abban, hogy a magnézium-kiegészítőket beépítsem az étrendembe. Szó szerint tele van információval! Nagyon ajánlom!

 8. Mimi

  - 04.02.2023

  Informatív és érthető könyv, amely forradalmi kutatásokon alapul. Egyszerűen el kell olvasni!

 9. Andrea

  - 14.12.2022

  Dr. Carolyn Dean könyve nagyszerűen mutatja be az olvasóknak a magnéziumot. Szívműtét során kaptam egy kis agyvérzést, ezért rövid távú memóriazavaraim voltak. Dr. Dean írási stílusa kényelmesen olvasható, és nem önt el az információkkal. A könyv érthető. Segített egészségesebb döntéseket hoznom, és neki köszönhetően nagyszerűen érzem magam!!

 10. Mónika

  - 10.06.2020

  Jól megírt és nagyon tanulságos könyv! Nagyon örülök, hogy megvettem! Tele van információval, amit mindenkinek tudnia kell! Főleg akik krónikus betegségben szenvednek!! Ha megérti, hogy az emberi szervezetnek milyen szüksége van az egyes tápanyagokra, mikroelemekre, vitaminokra stb. a sejtek működéséhez, az elképesztő érzés! Tetszik, ahogy a könyv elmagyarázza, hogyan segít a magnézium, és mire használhatjuk. Ráadásul mindent tanulmányok és források támasztanak alá! Mindenképpen nem csak ezt a könyvet kellene áttanulmányoznia, hanem mindent, amire szervezetének szüksége van az optimális működéshez! Főleg manapság az állandó vegyszerözön, a környezetszennyezés, a talaj tápanyaghiánya és az élelmiszerek genetikai manipulációja miatt!!

 11. Irén

  - 25.01.2020

  Szeretek egészséggel foglalkozó könyveket olvasni, de ezek egy része kicsit melléfog. De ez remek! Véleményem szerint az egészségünket a saját kezünkbe kell vennünk, és az egészséges dolgokra kell koncentrálnunk, nem csak a gyógyszerszedésre. 70 éves vagyok és nem szedek gyógyszert. Fogalmam sem volt, milyen fontos a magnézium, pedig már szedtem a nyugtalan láb szindrómára és a jó alvásra. Most már tudom, hogy sok más módon is segít. Mindenkinek szüksége van rá. Tudom, hogy ez zavaró, mert egymásnak ellentmondó információk állnak rendelkezésre, de úgy gondolom, hogy a legjobb, amit egészsége érdekében tehet, ha minden nap C-vitamint és magnéziumot szed.

 12. Elza

  - 22.03.2018

  Tanulságos, érthető és átfogó. Az ájurvédikus terapeutám magnézium-készítmények szedését ajánlotta, és azt tanácsolta, hogy szerezzem meg ezt a könyvet. Elolvastam és elkezdtem folyékony magnéziumot szedni kiegészítőként. Ennek köszönhetően összességében kezdtem jobban érezni magam. Jobban elaludtam, reggel kipihenten ébredtem, több energiám volt és nem fájt annyira a testem, nem voltak merevek az ízületeim és az izmaim. Bár eleinte a merevség nőtt, ahogy a könyv is írja, de körülbelül egy hét múlva javult. Továbbá nyugodtabb voltam, jobban kezeltem a szorongásaimat, sőt olyan lazának éreztem magam, hogy abbahagytam az állkapcsom összeszorítását. És nem kell aggódnom az emésztési zavarok miatt. Mindig fontos megtanulni, hogyan kell helyesen bevenni a folyékony magnéziumot. Milyen mennyiséggel kell kezdeni, milyen gyakran és milyen mennyiséget kell szedni a testsúly szerint. Azt is tudatosítani kell, hogy ez milyen hatással lesz Önre a kezdetektől fogva és miután megszokta. Én például eleinte nagyon álmos voltam, de aztán úgy megszoktam a magnéziumot, hogy a súlyomnak megfelelő teljes adaggal sem vagyok már fáradt. Jobban alszik, de nem akar azonnal aludni a bevétel után. Végül beszereztem a könyvben említett egyéb kiegészítőket is, konkrétan nyomelemeket, kalciumot, fehérjéket és B-vitamint. Bár mindent, amire szüksége van, csak élelmiszerből is be lehet szerezni, esetemben a szervezet nem volt éppen jó állapotban, és szükségem volt étrend-kiegészítőkre. Bizonyos értelemben olyan, mintha visszatérnénk az életbe. Valóban nagyon örülök ennek a könyvnek.