ReMag Liquid Magnesium - Folyékony magnézium - 480 ml

ReMag® valóban The Magnesium Miracle®. A magnézium pikométer-ionos formája, Dean doktornő (a The Magnesium Miracle c. könyv szerzője) által tervezve. Sejtszinten nagymértékben felszívódó. Megfelelő adagolás mellett nincs hashajtó hatása.


Ár ÁFA nélkül
19.559,06 Ft
Ár ÁFÁ-val
24.840 Ft
Elérhetőség
Készleten

Kézbesítés: 2-5 nap
Rendelési kód
REMAG480
A termék EAN-kódja
867780000220

ReMag® Liquid Magnesium - Folyékony magnézium - 480 ml

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ 

Dean doktornő által feltalál és gondosan elkészített ReMag, tiszta magnézium-kloridból. Úgy lett kialakítva, hogy stabilizált magnézium-ionokkal lásson el, amelyek hasonló méretűek a növényekben lévő magnéziumhoz. A ReMag a magnézium pikométer ionos formája, amely kisebb méretű, mint a test ásványianyag-ioncsatornái. 

Közvetlen és teljes felszívódása azt jelenti, hogy nagyon gyorsan felszívódik az emésztőrendszerből, ami kiküszöböli a hashajtó hatás keletkezését.
Azt tapasztaltuk azonban, hogy bizonyos egészségügyi problémákkal küzdők és erősen intoxikált emberek hashajtó hatást tapasztalhatnak a szervezet méregtelenítése miatt. Ha ezek a negatív hatások normál adagolás mellett jelentkeznek, javasoljuk, hogy az adagot napi 1-5 cseppre csökkentsék, és a szervezet állapotának javulásával lassan növeljék. Nemkívánatos nagymértékű túladagolás (több mint 20 ml) esetén is, vagy ha kiegészítette a magnéziumtartalékokat (a vörösvértestekben végzett magnéziumtartalom vérvizsgálattal mérhető), hasmenés lép fel – a test megpróbálja eltávolítani a magnéziumfelesleget.

ReMag® eredete és tisztasága

A ReMag gyártója, olyan magnéziumot vásárol, amelynek tisztasága 99,98 és 99,99%. A magnézium a San Bernardino Co. cégtől, Kaliforniából származik és dolomitként bányásszák. Ez az ásványi félkész termék tovább oldódik piko-ionos folyadékként. A mi magnézium-kloridunkban, tehát csak 0,01 - 0,02% szennyeződés található. Nagyon hasonlít a magas minőségű magnézium-citráthoz, amelynek tisztasága 98%, vagy a sós tavakból származó magnézium-kloridhoz, amelyek tisztasága 96%. A kulcs a 99,98% - 99,99 % tisztaság az forrástól függetlenül.

 • A Dean doktornő által tervezett pikométer ion formájú magnézium
 • Sejtszinten nagymértékben felszívódó
 • Megfelelő adagolás mellett nincs hashajtó hatása

ReMag® valójában The Magnesium Miracle®, mert:

 • A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
 • A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához
 • A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
 • A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez
 • A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez
 • A magnézium szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben
 • A magnézium hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
 • A magnézium részt vesz a normál csontozat fenntartásában
 • A magnézium hozzájárul a normál fogazat fenntartásához
 • A magnézium szerepet játszik a sejtosztódásban

 

TERMÉKINFORMÁCIÓ

Csomagolás: 480 ml
Súly: 480 g

Adagolás: 2,5 ml (1 mérőkanál)
A csomagban lévő adagok száma: 192

Koncentráció: 60 000 ppm (60 mg tiszta magnézium egy milliliterre).

  Összetétel   Egy adagban
NRV %*
  Magnézium (MgCl2-ből készūlt)
150 mg 40%


További összetevők: Víz fordított ozmózisból

*NRV - Napi beviteli érték felnőtteknek %-ban kifejezve.

ALKALMAZÁS

Felnőtt adag: 1 mellékelt mérőkanál (2,5 ml) naponta vízben vagy gyümölcslében elkeverve éhgyomorra vagy étkezés után. Ajánljuk nagyon lassan** kezdeni napi fél mérőkanálnyi adaggal (1,25 ml) és fokozatosan növelni egynegyed mérőkanállal 2 naponta, hogy elérje a kívánt 1 mérőkanálnyi adagot naponta. Az egész adagot össze lehet keverni egy liter vízzel és egész nap kortyolgatni. A terméket ne szedje higítatlanul. A jobb eredmények érdekében napi két adag ajánlatos (2 x 2,5 ml).

** Az érzékeny személyeknek még lassabban kell kezdeniük. Ideális cseppenként (1-5 csepp a délelőtti órákban). A nagy mértékben felszívódó magnézium túlérzékeny szervezetbe juttatása heves reakciókhoz vezethet.

Gyermek 4-12 éves korig: A felnőtt adag felét vegye be.

4 év alatti gyermek: csak orvossal folytatott konzultációt követően.

Megjegyzés: A pontos adagolás érdekében használja a mellékelt mérőkanalat vagy cseppentőt. Ha magnéziumhiányban szenved, vagy egészségtelenül táplálkozik, nagyon lassan kezdje szedni a terméket, hogy teste hozzá tudjon szokni. Egyes embereknek 2-4 csepp miniatűr adaggal kell kezdeniük naponta és ezt nagyon lassan növelni.

Ha már hosszabb ideje más fajta magnéziumot szed, akkor kezdhet fenntartó adaggal: naponta kétszer egy mérőkanál: egy mérőkanál (2,5 ml) = 150 mg elemi magnézium. Amennyiben az életmódja vagy étrendje nagy mennyiségű magnéziumot használ fel (sok kávét iszik, nagy stressznek van kitéve, sokat sportol és izzad), növelheti az adagot 1 mérőkanálra napi két-három alkalommal, hogy növelje a szervezet magnéziummal való telítettségét. A legjobb, ha az egész napi adagot egy liter vízbe keveri és egész nap kortyolgatva fogyasztja (tengeri sóval vagy egyéb ásványi anyagokkal együtt).
 

FIGYELMEZTETÉS

 • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
 • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával. Ha a ReMag®-ot terhesség alatt szeretné szedni és most kezdi, használjon kis adagot és fokozatosan növelje.
 • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére.
 • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.

 

Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

 

59 vélemény - ReMag Liquid Magnesium - Folyékony magnézium - 480 ml

Vélemény írása
1 2 3 4 5
 1. Gábor

  - 21.11.2023

  Nekem kérdésem lenne a használattal kapcsolatban. A napi 450 - mg - ot baj ha csak fél liter vízzel keverem? (ritka betegség miatt nem ihatok sok folyadékot)

 2. Anna

  - 30.06.2022

  Áprilisban egy barátnőm ajánlására vettem a ReMagot. Úgy tűnt, hogy a magnézium az első pillanattól kezdve segített a fáradtságomon, az alvásom is javult pár nap alatt és ráadásul sokkal kevesebbet stresszelek. Délelőtt fél teáskanállal kezdtem, most pedig napi egy teáskanálnyit szedek. A következő alkalommal már nagy csomag magnéziumot és D3K2-t rendeltem. A magnéziumot minden ismerősömnek ajánlom.

 3. Jana

  - 22.05.2022

  "Egy hete vettem Önöktől 480 ml ReMag-ot. Elkezdtem naponta kétszer fél teáskanálnyit bevenni kb. két dcl vízben, és nagyon meglepődtem, hogy gyakorlatilag nincs íze, tényleg csak enyhe. Kérem, tudassa velem, hogy ez normális-e. "

 4. Mirtill

  - 16.03.2022

  "Eredetileg Achilles-ín szakadás miatt kezdtem el szedni a Remag-ot, de a szervezet úgy döntött, hogy először a női szerveket kezeli. Két méhen kívüli terhesség után fájdalmak kínoztak, két napon belül elmúltak. Most, ha egy nap elfelejtek magnéziumot bevenni, visszatér a fájdalom, bónuszként eltűntek a foltok a nyelvemről. "

 5. Paulína

  - 30.09.2021

  "Egyelőre cseppenként kezdem és növelem. Most nem tudom megítélni. De biztosan segíteni fog."

 6. Szilvia

  - 24.08.2021

  Nagyon meg vagyunk elégedve a termékkel, lányomnak több diagnózisa van, a magnézium és a D-vitamin segít neki. Hogy megbirkózzunk az ízzel, nagyon hasznosnak bizonyult 1,5 dcl tiszta narancslé, akkor már az is nagyon finom :).

 7. Szonja

  - 08.06.2021

  Elégedett vagyok a termékkel, ez már a 2. csomagom. Görcseim voltak, és egyetlen magnéziumtermék sem segített, ezért kipróbáltam a ReMag-ot és csak ez a termék vált be.

 8. Barbara

  - 03.05.2021

  Két hete szedem a magnéziumot és sokkal nyugodtabbnak érzem magam. A napi adagot 500 ml vízzel hígítom. Ekkora vízmennyiséggel kellemes az íze. A délelőtt folyamán iszom meg az adagot. Kisebb víztartalommal a magnézium nagyon keserű és nagyon nehezen iható. Köszönöm a terméket.

 9. József

  - 10.02.2021

  Szuper a magnézium, már több, mint 3 litert megittam és olyan a vérem, mint egy kisfiúé, a cukor, koleszterin, vagyis egyszerűen minden normában, csak fél év múlva várja a csodát.

 10. ZÖLDI KÁROLY

  - 27.01.2021

  Egész egyszerűen a világon létező "milliónyi" magnézium termékek közül vitán felül a LEGJOBB, LEGHATÉKONYABB termék. Akit esetleg a viszonylag magas ár elbátortalanít, és olcsóbb magnézium terméke(ke)t választ, nagy hibát követ el, mert figyelmen kívül hagyja, hogy ugyanabból a milligram mennyiségből mennyi kerül a szervezete által hasznos feldolgozásra.

 11. Zita

  - 16.01.2021

  Rettenetesen keserű, mint az üröm. Nem szívesen szedem. Hosszú ideig más típusú magnéziumot szedtem és 14 napos használat után nem látok különbséget.

 12. Alica

  - 06.12.2020

  Elégedett vagyok. Jobban érzem magam és több energiám van, mint korábban.

 13. Jana

  - 02.11.2020

  Nagyon elégedett vagyok.

 14. Paula

  - 20.10.2020

  Meg vagyok vele elégedve, ízlik és enyhe javulást is érzek az elmúlt hetekben. Iszom tovább. :)

 15. Júlia

  - 17.10.2020

  Nagyon elégedett vagyok

 16. Letti

  - 01.10.2020

  Csak rövid ideje szedem és meg vagyok vele elégedve. Jobban érzem magam és több energiám van, mint korábban.

 17. Éva

  - 21.09.2020

  Remek

 18. Márta

  - 03.09.2020

  Gyors szállítás, jó termék, ajánlom.

 19. János

  - 10.08.2020

  Kiváló készítmény.

 20. Martina

  - 29.07.2020

  Nem lesz könnyű véleményt írni és összefoglalni minden pozitívumot arról, hogy a ReMag mire képes, mi mindenben segít. A hatásai egyszerűen nem hagyhatók figyelmen kívül, még a körülöttem lévők számára sem. Ezért három hónapos magnéziumszedés után nem haboztam és hozzáadtam a ReMyte-t is. Szinergikus hatásuk lenyűgöző. Nagyon ajánlom mindenkinek legalább a ReMag-ot. Dr. Dean termékeiről, könyvéről és cikkeiről nem is beszélve.