Flora ReVive - Probiotikum tőzegkivonattal - 60 Kapszula

Flora ReVive® egy egyedülálló probiotikum tőzegkivonattal, amelyet speciálisan úgy hoztak létre, hogy fenntartsa az egyensúlyt a Candida albicans és a bélbaktériumok között.


Ár ÁFA nélkül
14.488,19 Ft
Ár ÁFÁ-val
18.400 Ft
Elérhetőség
Készleten

Kézbesítés: 2-5 napRendelési kód
REVIVE60
A termék EAN-kódja
867780000299

Flora ReVive® - Probiotikum tőzegkivonattal - 60 Kapszula

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

A FLORA REVIVE® IDEÁLIS AZON EGYÉNEK SZÁMÁRA, AKIK:

 • A hagyományos, tejsavas erjesztésen alapuló probiotikumokkal nem érnek el sikereket
 • Antibiotikumos kezelésen estek át
 • Gyakran utaznak és probiotikumokat szeretnének magukkal vinni
 • Nem szeretnének probiotikumokat a hűtőszekrényben

A Flora ReVive® egy egyedülálló probiotikum tőzegkivonattal, amelyet speciálisan úgy hoztak létre, hogy fenntartsa az egyensúlyt a Candida albicans és a bélbaktériumok között.

A Flora ReVive® egy ellenálló probiotikum, amely életben marad a gyomorsavban és nem igényel hűtőszekrényben való tárolást.

A Saccharomyces boulardii egy barátságos élesztő.

A Humin-fulvosav magas széntartalmú anyagból készült, amely egy régi, kompakt, növényi anyagban (a tőzegben) található, amely a talajban lévő baktériumok hatására bomlik le.

Az Inulin a növények gyökereiből nyert, komplex cukor. Ez a prebiotikum "táplálja" a hasznos baktériumokat, amely segít a mikrobióma kiegyensúlyozásában.

A TŐZEGBŐL NYERT PROBIOTIKUMOK ELŐNYEI

Annál a döntésnél, hogy tőzegből nyert probiotikumot válasszunk-e, vagy a tejsavas erjedés baktériumait (laktobacillusokat) tartalmazó probiotikumot, szükséges figyelembe venni a biológiai kompatibilitást és a tartósságot. A tőzegből nyert probiotikumok egészségügyi előnyein kívül a Flora ReVive® biológiailag kompatibilis élelemforrásként a mikrobiom számára és utánozza a természetes mikroflórát, amely elődeink ősi régészeti leleteiben fordul elő. A Flora ReVive® továbbá nagyon ellenálló termék, mivel a Flora ReVive® -ban található talajprobiotikumok jobban ellenállnak az emésztésnek, nem igényelnek hűtést és szolgálhatják, valamint támogathatják a további probiotikumok növekedését a belekben.

TERMÉKINFORMÁCIÓ

Csomagolás: 60 kapszula
Súly: 86,8 g

Adagolás: 1 kapszula
Csomagolásban lévő adagok száma: 60

  Összetétel Egy adagban NRV %*
  Saccharomyces Boulardii 250 mg -
  Humát keverék   325 mg -
  Inulin 100 mg -
  RnA ReSet árpapor 22 mg -


További összetevők: vegetáriánus kapszula (cellulóz, víz)

*NRV - Napi beviteli érték felnőtteknek %-ban kifejezve.

GMO-mentes

Megjegyzés: Az RnA ReSet Drops®-ban lévő csíráztatott árpapor nem nevezhető gluténmentesnek, mivel forrása az árpa.

ALKALMAZÁS

Vegyen be egy kapszulát ébredéskor és egy kapszulát alvás előtt. Legjobban éhgyommorra fogyasztható, 30 perccel étkezés előtt. Bevehető azonban étellel együtt is és nem igényel hűtőszekrényben való tárolást. Ha érzékenyek a belei, kezdheti egy kapszula szedésével naponta, egy héten keresztül és utána adja hozzá a másodikat.

FIGYELMEZTETÉS

 • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
 • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával - természetes folsavat tartalmaz, megfelelő formában, amely hozzájárul a csíraszövetek növekedéséhez a terhesség alatt.
 • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére.
 • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.

 

Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

 

4 vélemény - Flora ReVive - Probiotikum tőzegkivonattal - 60 Kapszula

Vélemény írása
1 2 3 4 5
 1. Gabriella

  - 08.11.2023

  A legjobb

 2. Janka

  - 20.02.2022

  Ez óriásit segített nekem. A lábkörmöm fekete lett, és nem sokkal ezután elkezdtem használni a Flora ReVive-ot. A köröm teljesen kitisztult. Remagot is használok és segített a rheumatoid arthritisemen. A használat első hetében elkezdett csökkenni a duzzanat. A termékeik működnek.

 3. Vásárló

  - 21.06.2021

  Elnyomja a candidát. Imádom ezt a terméket. Mindig is Candidával küzdöttem. Már egy kis cukor vagy élesztő a kenyérben vagy pizzában ronthat az állapotomon. A Flora ReVive lehetővé teszi, hogy időnként enyhe kihágásokat tegyek az étrendemben, kitörések nélkül. Összességében sokkal jobb az emésztésem is. Már háromszor rendeltem és ezt folytatni fogom. A kényelem megéri!

 4. Györgyi

  - 01.01.2021

  Remek termék. Azt teszi, amit mond