Flora ReVive - Probiotikum tőzegkivonattal - 60 Kapszula

Flora ReVive® egy egyedülálló probiotikum tőzegkivonattal, amelyet speciálisan úgy hoztak létre, hogy fenntartsa az egyensúlyt a Candida albicans és a bélbaktériumok között.


Ár ÁFA nélkül
14.488,19 Ft
Ár ÁFÁ-val
18.400 Ft
Elérhetőség
Készleten

Kézbesítés: 2-5 napRendelési kód
REVIVE60
A termék EAN-kódja
867780000299

Flora ReVive® - Probiotikum tőzegkivonattal - 60 Kapszula

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

A FLORA REVIVE® IDEÁLIS AZON EGYÉNEK SZÁMÁRA, AKIK:

 • A hagyományos, tejsavas erjesztésen alapuló probiotikumokkal nem érnek el sikereket
 • Antibiotikumos kezelésen estek át
 • Gyakran utaznak és probiotikumokat szeretnének magukkal vinni
 • Nem szeretnének probiotikumokat a hűtőszekrényben

A Flora ReVive® egy egyedülálló probiotikum tőzegkivonattal, amelyet speciálisan úgy hoztak létre, hogy fenntartsa az egyensúlyt a Candida albicans és a bélbaktériumok között.

A Flora ReVive® egy ellenálló probiotikum, amely életben marad a gyomorsavban és nem igényel hűtőszekrényben való tárolást.

A Saccharomyces boulardii egy barátságos élesztő.

A Humin-fulvosav magas széntartalmú anyagból készült, amely egy régi, kompakt, növényi anyagban (a tőzegben) található, amely a talajban lévő baktériumok hatására bomlik le.

Az Inulin a növények gyökereiből nyert, komplex cukor. Ez a prebiotikum "táplálja" a hasznos baktériumokat, amely segít a mikrobióma kiegyensúlyozásában.

A TŐZEGBŐL NYERT PROBIOTIKUMOK ELŐNYEI

Annál a döntésnél, hogy tőzegből nyert probiotikumot válasszunk-e, vagy a tejsavas erjedés baktériumait (laktobacillusokat) tartalmazó probiotikumot, szükséges figyelembe venni a biológiai kompatibilitást és a tartósságot. A tőzegből nyert probiotikumok egészségügyi előnyein kívül a Flora ReVive® biológiailag kompatibilis élelemforrásként a mikrobiom számára és utánozza a természetes mikroflórát, amely elődeink ősi régészeti leleteiben fordul elő. A Flora ReVive® továbbá nagyon ellenálló termék, mivel a Flora ReVive® -ban található talajprobiotikumok jobban ellenállnak az emésztésnek, nem igényelnek hűtést és szolgálhatják, valamint támogathatják a további probiotikumok növekedését a belekben.

TERMÉKINFORMÁCIÓ

Csomagolás: 60 kapszula
Súly: 86,8 g

Adagolás: 1 kapszula
Csomagolásban lévő adagok száma: 60

  Összetétel Egy adagban NRV %*
  Saccharomyces Boulardii 250 mg -
  Humát keverék   325 mg -
  Inulin 100 mg -
  RnA ReSet árpapor 22 mg -


További összetevők: vegetáriánus kapszula (cellulóz, víz)

*NRV - Napi beviteli érték felnőtteknek %-ban kifejezve.

GMO-mentes

Megjegyzés: Az RnA ReSet Drops®-ban lévő csíráztatott árpapor nem nevezhető gluténmentesnek, mivel forrása az árpa.

ALKALMAZÁS

Vegyen be egy kapszulát ébredéskor és egy kapszulát lefekvés előtt. A legjobb éhgyomorra, étkezés után 30 perccel bevenni. Azonban étkezés közben is bevehető.

Megjegyzés: Nem igényel hűtőszekrényben való tárolást. Ha érzékeny a bélrendszere, napi egy kapszula szedésével kezdheti egy héten keresztül, majd hozzáadhat egy másikat.

FIGYELMEZTETÉS

 • Gyermekek számára nem ajánlott.
 • Gyermekektől távol tartandó.
 • Ne lépje túl az ajánlott adagolást.
 • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet.
 • Nem alkalmas terhes és szoptató nők számára.
 • Szobahőmérsékleten szorosan lezárva, száraz és sötét helyen tárolandó.
 • Nem igényel hűtőszekrényben való tárolást.
 • Ne használja, ha a csomagolás sérült, és lépjen kapcsolatba velünk.

 

Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

 

4 vélemény - Flora ReVive - Probiotikum tőzegkivonattal - 60 Kapszula

Vélemény írása
1 2 3 4 5
 1. Gabriella

  - 08.11.2023

  A legjobb

 2. Janka

  - 20.02.2022

  Ez óriásit segített nekem. A lábkörmöm fekete lett, és nem sokkal ezután elkezdtem használni a Flora ReVive-ot. A köröm teljesen kitisztult. Remagot is használok és segített a rheumatoid arthritisemen. A használat első hetében elkezdett csökkenni a duzzanat. A termékeik működnek.

 3. Vásárló

  - 21.06.2021

  Elnyomja a candidát. Imádom ezt a terméket. Mindig is Candidával küzdöttem. Már egy kis cukor vagy élesztő a kenyérben vagy pizzában ronthat az állapotomon. A Flora ReVive lehetővé teszi, hogy időnként enyhe kihágásokat tegyek az étrendemben, kitörések nélkül. Összességében sokkal jobb az emésztésem is. Már háromszor rendeltem és ezt folytatni fogom. A kényelem megéri!

 4. Györgyi

  - 01.01.2021

  Remek termék. Azt teszi, amit mond