ReMag Liquid Magnesium + ReMyte Mineral Solution Bundle

A két legnépszerűbb ásványi oldat egy csomagban: ReMag® egyedi magnéziummal és ReMyte® 11 további ásványi anyaggal, amelyek szabadalmaztatott eljárással készültek.


Eredeti ár
34.730 Ft
Megtakarít
3.473 Ft (-10%)
Ár ÁFA nélkül
24.611,81 Ft
Ár ÁFÁ-val
31.257 Ft
Elérhetőség
Készleten

Kézbesítés: 2-5 napRendelési kód
MGREMYTB

ReMag® Liquid Magnesium + ReMyte® Mineral Solution Bundle

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ  

Az RnA ReSet cég ReMag® és ReMyte® csomagja ideális azok számára, akik az alapvető ásványi anyagokat is szeretnék kiegészíteni a magnéziummal együtt.

A ReMag® a magnézium pikoionos formája, amely sejtszinten szívódik fel.

A ReMyte® nátriumot, kalciumot, jódot, magnéziumot, cinket, szelént, rezet, mangánt, krómot, molibdént, káliumot, bórt tartalmaz, amelyek mindegyikének sajátos szerepe van.

Ennek a csomagnak a tartalma:

További információkat az egyes termékeknél talál.


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Az ivási szokásokkal kapcsolatos utasítások

Hidratáljon – szorozza meg a testsúlyát kilogrammokban 0,03-mal és igyon naponta legalább ennyi folyadékot. Minden liter vízbe tegyen negyed teáskanál tengeri vagy Himalája sót. Egy 70kg-os embernek tehát minimum 2,1 liter vizet kellene meginnia - 70kg x 0,03 = 2,1.l.

ReMag® és ReMyte®

Ne szedje higítatlanul. Tegyen vízbe vagy gyümölcslébe és egyszerre vagy két adagban igya meg. Éhgyomorra és étkezés közben is beveheti.
A legjobb, ha egy liter vízben elkeverjük és egész nap iszogatjuk.

Lassan kezdje**:

 • előszörelőször a mellékelt mérőpohár fele (1,25 ml) naponta a ReMag-ból és ReMyte-ből,
 • a 3. naptól 3/4 mérőpohár ReMag és 1 mérőpohár ReMyte
 • az 5. napon pedig már 1 mérőpohár (2,5 ml) ReMag és 1,5 mérőpohár (3,75 ml) ReMyte. Ezek a szokásos napi adagok.

A jobb eredmények érdekében napi két adag ajánlatos (2x2,5ml ReMag; 2x3,75 ml ReMyte).

Ez az adagolás felnőtteknek ajánlott. A gyermekeknek szóló adagolást az egyes termékeknél találja.

** Az érzékeny személyeknek még lassabban kell kezdeniük. Ideális cseppenként (1-5 csepp a délelőtti órákban). A nagy mértékben felszívódó magnézium túlérzékeny szervezetbe juttatása heves reakciókhoz vezethet.


FIGYELMEZTETÉS

 • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
 • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával.
 • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére.
 • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.

 

Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

 

6 vélemény - ReMag Liquid Magnesium + ReMyte Mineral Solution Bundle

Vélemény írása
1 2 3 4 5
 1. Károly

  - 24.05.2022

  A Remag & Remyte magnézium és ásványi anyagok megváltoztatják életminőségét. Ahhoz, hogy teste minden részét ellazítsa, és elektrolitjaival energizálja az elektromos rendszerét, keverjen mindegyikből egy kupakkal egy üvegbe (ha kezdő... elég egy fél kupak).

 2. Paula

  - 03.03.2022

  Nem tudok nélküle élni. Nem fájdalomcsillapítás miatt szedem, így nem tudom megítélni ezt a kategóriát. Azonban ezek az ásványi anyagok valóban sokat segítettek az általános egészségemen. Miután elkezdtem, úgy négy éve, úgy aludtam, mint egy csecsemő. Azt hiszem, mindannyian kimerültek vagyunk, és én szeretem ezeknek az ásványoknak az ízét, valamint egy kis himalájai sót az ivóvizemben. Olyan, mint a tej.

 3. Margit

  - 12.01.2022

  Segítenek abban, hogy fiatal és egészséges maradjak. Csak egy kevés kell, és sokáig kitart. Elkezdtem néhány cseppet hozzáadni a vízhez. Nincs több fejfájásom. Nincs több probléma a nyugtalan lábakkal. Nyugodtabb és tisztább elme. Köszönöm, Dr. Dean Aloha.

 4. LG

  - 29.09.2021

  Kordában tartja a lábgörcseimet. Mindegyikből másfél teáskanálnyit adok egy negyed liter vízhez, és egész nap iszom. Ha nem teszem, akkor éjszaka intenzív lábgörcsökkel fizetek. Már nem is érzem az ízét, ha jéghideg a víz.

 5. J. H.

  - 29.06.2021

  Mindenképpen tudnia kell a ReMag és ReMyte termékekről. Szeretem őket. Használatuk egyszerű, és nem jelentkeznek izomgörcsök ezen készítmények használatakor. Az összes többi kellemetlen izomproblémákat okoz. Szeretem őket!!!

 6. Pip.

  - 22.05.2021

  Hatékony és fontos!. Mindenki számára, aki támogatást keres a szíve számára, mindkét termék jó kiegészítője az egészségügyi rutinjának. A ReMag ízét egy kicsit meg kell szokni, de gyorsan lenyelem az ajánlott 150 ml vízzel, ami segít.