ReMyte + Whole C ReSet Bundle

ReMyte® + Whole C ReSet® Bundle ideális a pajzsmirigyre és a mellékvesékre (adrenális mirigyek).


Eredeti ár
34.730 Ft
Megtakarít
6.946 Ft (-20%)
Ár ÁFA nélkül
21.877,17 Ft
Ár ÁFÁ-val
27.784 Ft
Elérhetőség
Készleten

Kézbesítés: 2-5 napRendelési kód
RMTWHCBUN

ReMyte® + Whole C ReSet® Bundle

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ 

ReMyte® + Whole C ReSet® Bundle ideális a pajzsmirigyre és a mellékvesékre (adrenális mirigyek):

 • Ásványok, amelyek működnek (ReMyte®)
 • Vitaminok (Whole C ReSet®)
 • Kedvező antioxidánsok (Whole C ReSet®)

Ennek a csomagnak a tartalma:


ReMyte® 12 ásványt tartalmaz! A pajzsmirigy számára minden bizonnyal a legfontosabb a jód és a szelén, amelyek hozzájárulnak a pajzsmirigy normál működéséhez. A jód ráadásul hozzájárul a pajzsmirigy hormonjainak normál termelődéséhez. A normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz a ReMyte® készítményben a jódon kívül a következők járulnak hozzá:

 • mangán
 • réz
 • magnézium
 • kalcium

A ReMyte®-n kívül a Whole C ReSet®, csomagban C-vitamin forrást is találunk, amely sok szabember szerint a legfontosabb vitamin a mellékvesék számára. A C-vitamin, a fent említett ásványokhoz hasonlóan, hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz. Továbbá nem kevésbé fontos számunkra, hogy hozzájárul a pszichika helyes működéséhez is, valamint a kimerültség és fáradtság csökkentéséhez.

További információkat az egyes termékeknél talál.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Az ivási szokásokkal kapcsolatos utasítások

Hidratáljon - szorozza meg a testsúlyát kilogrammokban 0,03-mal és igyon naponta legalább ennyi folyadékot. Minden liter vízbe tegyen negyed teáskanál tengeri vagy Himalája sót. Egy 70kg-os embernek tehát minimum 2,1 liter vizet kellene meginnia - 70kg x 0,03 = 2,1.

ReMyte®: Tegyen 3,7 ml-t vagy egy és fél teáskanálnyit vízbe vagy gyümölcslébe és egyszerre vagy két adagban igya meg. Éhgyomorra és étkezés közben is beveheti. Kezdje lassan: először 1/2 kiskanál naponta, a 3. naptól kezdve 1 kiskanál és az 5. nap már 1,5 kiskanállal is bevehet. Optimális eredmények érdekében megduplázhatja az adagot, azaz igyon meg 3 kávéskanállal (7,5 ml) naponta kétszer (2x1,5 kiskanál), vagy az egész nap folyamán. Mindig higítva. A legjobb, ha elkeveri az adagot egy liter vízben a ReMaggal együtt és egész nap kortyolgatja.

Whole C ReSet®: egy szerves C-vitamin komplex. Minden egyes kapszula 250 mg C-vitamint és 550 mg Vit-C gyümölcskeveréket tartalmaz. Adagolás: Vegyen be 1 kapszulát kétszer naponta, étellel vagy éhgyomorra.

Ez az adagolás felnőtteknek ajánlott. A gyermekeknek szóló adagolást az egyes termékeknél találja.

FIGYELMEZTETÉS

 • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
 • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával.
 • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére.
 • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.

 

Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

 

0 vélemény - ReMyte + Whole C ReSet Bundle

Vélemény írása
1 2 3 4 5