ReNew Serum - Hidratáló arckrém

A ReNew Serum® az RnA ReSet Drops® egy rendkívül koncentrált formája, amely speciálisan hidratálja a bőrt, különösen az arcon és a kézháton.


Ár ÁFA nélkül
54.330,71 Ft
Ár ÁFÁ-val
69.000 Ft
Elérhetőség
Pillanatnyilag nem elérhető


Rendelési kód
RENEWSR
A termék EAN-kódja
866486000039

ReNew Serum® - Hidratáló arckrém

KOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNY


A ReNew Serum® bőrápoló termék egyesíti az olívaolaj hidratáló előnyeit az árpaszemek tápláló előnyeivel. Ez egy olyan bőrszérumot hoz létre, amelyről ismert, hogy kezeli a felgyorsult öregedés jeleit, beleértve a szárazságot, a finom vonalakat és a ráncokat.

TÉNYEK AZ ÖSSZETEVŐKRŐL

ÓZONOZOTT OLÍVAOLAJ - Az olívaolaj természetes hidratáló tulajdonságai az ózon erős oxidáló erejével serkentik a bőrsejtek aktivitását és javítják a bőrszövetek oxigénellátását. Csökkenti a gyulladást és csillapítja az irritációt, miközben lebontja a méreganyagokat és a szennyeződéseket, javítva a bőr egészségét és megjelenését.

EGYIPTOMI RÓZSAOLAJ - Gazdag vitaminokban, antioxidánsokban és esszenciális zsírsavakban, amelyek elősegítik a bőr regenerálódását és javítják annak rugalmasságát. Természetes gyulladáscsökkentő és antimikrobiális tulajdonságai segítenek megnyugtatni a gyulladt bőrt és csökkentik a bőrpírt és a duzzanatokat.

RNA RESET DROPS CONCENTRATE - A sejtszaporodás és -megújulás támogatása.

TERMÉKINFORMÁCIÓ

Tartalom: 45 ml
Súly: 60 g

Tételszám: -
Minőség megőrzésének ideje: 2025/08

ALKALMAZÁS

Vigye fel a szükséges mennyiségű ReNew Serum®-t a tiszta bőrre. Használható kézre, arcra és testre.

Használja a ReNew Serum®-ot bőrápolási rutinja értékes részeként. Kezdje a tiszta bőrrel, és vigyen fel borsónyi mennyiséget a száraz területekre, finom vonalakra és ráncokra. Használható nappali arcápolóval együtt, naponta kétszer.

INGREDIENTS (INCI)

• Hordeum Vulgare Extract • Ozonized Olive Oil • Trifolium Pratense Extract • Rosa Flower Oil • Boswellia Serrata • Aframomum Melegueta

FIGYELMEZTETÉS

  • Használat előtt alaposan felrázandó.
  • A legjobb, ha hűtve a hűtőszekrényben tároljuk.
  • Külső használatra.
  • Gyermekektől távol tartandó.

Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

 

0 vélemény - ReNew Serum - Hidratáló arckrém

Vélemény írása
1 2 3 4 5