Vitamin D3K2 ReSet + ReMag Liquid Magnesium Supplement Bundle

Tökéletes csomag azoknak, akiknek fel kell tölteniük D-vitamin-szintjüket, és egyúttal aggódnak a magnéziumszintjük miatt.


Eredeti ár
31.280 Ft
Megtakarít
1.564 Ft (-5%)
Ár ÁFA nélkül
23.398,43 Ft
Ár ÁFÁ-val
29.716 Ft
Elérhetőség
Készleten

Kézbesítés: 2-5 napRendelési kód
D3K2RMBND

Vitamin D3K2 ReSet + ReMag Liquid Magnesium Supplement Bundle

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

ReMag D3K2-vel egy előnyös csomagban. A D-vitaminról felvilágosítást nyújtó társaság a megfelelő magnéziumpótlást javasolja a D-vitamin-pótlással összhangban. A magnézium annyira fontos a D-vitamin metabolizmusában, hogy a megfelelő mennyiségű magnézium hatékonyabb lehet az aktív D-vitamin előállításában, mint a nagy dózisú D-vitamin. Valójában a magnéziumra a D-vitamin anyagcsere 8 kulcsfontosságú lépésében van szükség. Ezért a ReMag, mint folyékony étrend-kiegészítő, amelyet kifejezetten a magas felszívódás érdekében fejlesztettek ki, jól illik a D3-vitamin kiegészítéshez.

Ennek a csomagnak a tartalma:


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Az ivási szokásokkal kapcsolatos utasítások

Hidratáljon – szorozza meg a testsúlyát kilogrammokban 0,03-mal és igyon naponta legalább ennyi folyadékot. Minden liter vízbe tegyen negyed teáskanál tengeri vagy Himalája sót. Egy 70kg-os embernek tehát minimum 2,1 liter vizet kellene meginnia - 70kg x 0,03 = 2,1.

ReMag®: 1 teáskanál (2,5ml) naponta vízben vagy gyümölcslében elkeverve éhgyomorra vagy étkezés után. Ajánljuk nagyon lassan** kezdeni napi fél teáskanálnyi adaggal (1,25 ml), és fokozatosan növelni egynegyed teáskanállal minden 2 napban, hogy elérje a kívánt 1 teáskanálnyi adagot naponta. Az egész adagot össze lehet keverni egy liter vízzel, és egész nap kortyolgatni. Ne szedje higítatlanul. A jobb eredmények érdekében napi két adag ajánlatos (2x2,5ml).

** Az érzékeny személyeknek még lassabban kell kezdeniük. Ideális cseppenként (1-5 csepp a délelőtti órákban). A nagy mértékben felszívódó magnézium túlérzékeny szervezetbe juttatása heves reakciókhoz vezethet.

D3K2 ReSet™: Vegyen be 1 kapszulát 5 naponta, zsírt tartalmazó étellel együtt. A kezelőorvosával folytatott konzultációt követően az adag növelhető. Szedje a reggeli és déli órákban, az esti használat nehezítheti az elalvást.

A D-vitamin adagolása az USA-ban eltér az EU-ban és a Magyarországon alkalmazott adagolástól, ebből az okból kifolyólag az adagolás eltér az eredeti címkétől. Konzultáljon egy egészségügyi szakemberrel a gyermekek és 16 éven aluli serdülők számára ajánlott adagolásról és akkor is, ha valamilyen kérdése van a terméknek valamilyen már létező egészségi állapottal vagy vényköteles gyógyszerrel fellépő kölcsönhatásával kapcsolatban.

Ez az adagolás felnőtteknek ajánlott. A gyermekeknek szóló adagolást az egyes termékeknél találja.

FIGYELMEZTETÉS

 • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
 • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával.
 • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére.
 • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.

 

Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

 

1 vélemény - Vitamin D3K2 ReSet + ReMag Liquid Magnesium Supplement Bundle

Vélemény írása
1 2 3 4 5
 1. Sára

  - 10.10.2021

  A legjobb termék mind közül. Már majdnem hat éve használom ezt a terméket, és semmi sem verheti meg. Újonc vagyok a D-vitamin termékek használatában, de tetszenek az eredmények, amiket elérek. Minden barátomnak és a családomnak is mesélek róla.