A ReMag® Magnesium készítmény kivételessége

A ReMag® Magnesium készítmény kivételessége

24.02.2024

A jól felszívódó ReMag magnézium egy folyékony magnézium termék. A gyártáshoz tiszta magnézium-kloridot használnak, amely 18 pontos folyamaton megy keresztül, amely a magnézium-kloridot stabilizált magnéziumionok pikométer méretű koncentrátumává alakítja. Úgy tervezték, hogy optimálisan felszívódjon és minimális emésztési problémákkal járjon.

A ReMag ásványi kiegészítőt gondosan tiszta magnézium-klorid forrásból gyártják, és úgy fejlesztették ki, hogy a sejtek ásványi ioncsatornáinál kisebb átmérőjű stabilizált magnéziumionokat szállítson. Ez valóban egy Magnesium Miracle, mivel az elemi magnézium kiválóan felszívódó formáját kínálja.

A ReMag biztonságáról, könnyű használatáról és hatékonyságáról ismert. A ReMag-ot gyártó cég 99,98-99,99%-os tisztaságú magnézium-ingotokat vásárol. A magnézium-kloridunkban tehát csak 0,01-0,02% szennyeződés található. Ez nagyon előnyös a 98%-os tisztaságú magnézium-citrát vagy a sóstavakból származó, 96%-os tisztaságú magnézium-klorid kiváló minőségű változataihoz képest. A kulcs a 99,98-99,99%-os tisztaság, a forrástól függetlenül.

A gyártáshoz szükséges ásványi anyagok forrása

A ReMag előállításához szükséges ásványi anyagok forrása a kaliforniai San Bernardino-ból származó alapanyag. Egyedülálló és szabadalmaztatott eljárásunk van, amellyel magnézium-kloridból állítjuk elő a ReMag-ot, ami megkülönbözteti a többi magnéziumterméktől. A ReMag Mg2+ (pozitív töltésű magnéziumionokat) és Cl- (negatív töltésű kloridionokat) tartalmaz. Az ionok ún. vegyértékállapotokkal rendelkeznek. A kiegyensúlyozott vegyértékállapot 0. Az ionok általában nagyon instabil részecskék, amelyek semlegessé válnak. Technológiánk biztosítja, hogy az oldatban lévő egyes ionok egyedi (monoatomikus) stabilitása (semleges töltést hozva létre) megmaradjon, ne egyesüljön vissza komplex molekulává, és ez különbözteti meg más kiegészítőktől. A magnéziumionok a legkönnyebben hidrogénnel és oxigénnel kapcsolódnak, miközben magnézium-oxidokat és -hidroxidokat képeznek. Eljárásunk biztosítja, hogy a magnéziumionok ezt ne csinálják, hanem egyedi magnéziumionok Mg2 maradjanak, ami a szervezet számára legmegfelelőbb forma, és a felszívódás sem igényel energiát.

Eljárásunk igazi titka az, hogy az ionizációs folyamat minden tényezőjét úgy szabályozzuk, hogy a késztermék a magnézium ionos formája legyen, monoatomos pikométeres méretben, és elektromosan semleges stabilitásának köszönhetően az is maradjon. A tisztaság egy másik tényező, ami miatt a ReMag nagyon különbözik a többi magnézium-kiegészítőtől.

Mi a helyzet a kloriddal?

A klorid nélkülözhetetlen ásványi anyag az ember számára. Ez egy fontos ásványi tápanyag, amely elsősorban a testnedvekben fordul elő. A klorid a leggyakrabban előforduló negatív töltésű ion a vérben, amely a szervezet negatív iontartalmának körülbelül 70%-át teszi ki.

A klorid a szervezet egyik fő elektrolitjaként szolgál. A klorid más ásványi anyagokon kívül, mint a kálium, magnézium és nátrium, segíti az elektromos impulzusok vezetését a szervezetben. Amellett, hogy elektrolitként működik, a klorid a gyomorban hidrogénnel egyesül, és sósavat képez, amely kritikus az emésztési folyamatban. A kloridionok kulcsszerepet játszanak a szervezet pH-értékének szabályozásában. A vörösvértestek és a vérplazma közötti klorid- és bikarbonát-ionok állandó cseréje segít szabályozni a pH-egyensúlyt, és a szén-dioxidot, a légzés salakanyagát kivezeti a szervezetből.

Az egészséges egyének nagyon nagy mennyiségű klorid bevitelét tolerálhatják, és a szervezet könnyen kiválasztja a felesleges kloridot a vesén keresztül. A klorid toxicitása vagy feleslege mindig megfigyelhető meglévő vesebetegségben szenvedő egyéneknél, de maga a klorid nem okozza a betegséget.



Vissza a cikkek jegyzékéhez