ReMyte® Mineral Solution - Kiváló elektrolit oldat

ReMyte® Mineral Solution - Kiváló elektrolit oldat

28.02.2024

A ReMyte® Mineral Solution egy termék, amelyet Dr. Carolyn Dean táplálkozási szakértő fejlesztett ki. Ezt a terméket úgy tervezték, hogy támogatást nyújtson a szervezetünk megfelelő működéséhez elengedhetetlen ásványi anyagok területén.

A ReMyte® főbb jellemzői:
  • A ReMyte® egy Completement Formula, amely 12 ásványt biztosít pikometrikus méretben.
  • Komplex ásványi összetétel: A ReMyte az optimális egészséghez szükséges ásványi anyagok széles skáláját tartalmazza. Ide tartozik a nátrium, kalcium, jód, magnézium, cink, szelén, réz, mangán, króm, molibdén, kálium és bór, amelyek fontos szerepet játszanak a szervezet számos enzimatikus funkciójában.
  • Az idegrendszer támogatása: A ReMyte-ben található ásványi anyagok hatással vannak az idegrendszerre, amely hozzájárulhat a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez, az idegrendszer normál működéséhez és a normál szellemi tevékenységhez.
  • Felszívódás: A ReMyte-et úgy tervezték, hogy könnyen felszívódjon a szervezetben, ami biztosítja a benne található ásványi anyagok hatékony felhasználását.
A ReMyte®-hez hasonló táplálék-kiegészítő napi használata megóvhatja a szervezetet a szükséges elektrolitok és folyadékok elvesztésétől, amelyek természetesen előfordulnak a normál testfunkciók során, mint például a szívműködés, a fontos hormonok termelése, az agy feltöltése, valamint az egészséges csontok és izmok felépítése.

A ReMyte® sokkal tovább megy, mint a legtöbb oldat, mivel 12 ásványi anyagot biztosít egyedi pikometrikus méretben, amely lehetővé teszi a sejtszintű nagyobb felszívódást.*

Az ásványi anyagok hatékonysága így nagyon alacsony lehet, ami kizárja bármilyen toxicitás lehetőségét, ugyanakkor ezek az ásványi anyagok sejtszinten hatékonyabbak, ha jól felszívódnak.*

A ReMyte® oldat erős ásványi koncentrátum, ezért nem szabad közvetlenül a szájba venni. A ReMyte® vegán, gluténmentes és nem tartalmaz élesztőt, tejtermékeket, tojást, szóját, búzát, keményítőt, mesterséges aromákat, mesterséges színezékeket, mesterséges tartósítószereket vagy állati melléktermékeket.

A ReMyte® szinergikusan működik együtt a ReMag® magnézium termékünkkel. A ReMag® stabilizálja a lipid sejtmembránokat, és így lehetővé teszi, hogy a ReMyte® ásványi ionok maradéktalanul és teljes mértékben behatoljanak minden sejtbe.* A sejtekben a magnézium a ReMyte® összes ásványi anyagával együttműködik.*

Szeretne többet megtudni az RnA ReSet termékekről? Kattintson ide.



* Ezeket az állításokat az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) nem értékelte. Ezen termékeknek nem célja bármely betegség diagnosztizálása, kezelése vagy megelőzése.



Vissza a cikkek jegyzékéhez