The Longevity Bundle Dr. Carolyn Dean-től

The Longevity Bundle Dr. Carolyn Dean-től az RnA ReSet kiegészítők nagyon elegáns kollekciója. A kollekció egy tökéletes csomag azoknak, akik a legfontosabb tápanyagokra szeretnének összpontosítani.


Eredeti ár
71.070 Ft
Megtakarít
7.107 Ft (-10%)
Ár ÁFA nélkül
50.364,57 Ft
Ár ÁFÁ-val
63.963 Ft
Elérhetőség
Készleten

Kézbesítés: 2-5 napRendelési kód
LONGEVITYBD

The Longevity Bundle Dr. Carolyn Dean-től

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ

A The Longevity Bundle Dr. Carolyn Dean-től az RnA ReSet kiegészítők nagyon elegáns kollekciója. A kiegészítőknek ez a válogatása szinergikusan működik, úgy, hogy gyorsan pótolja az alapvető tápanyagokat, amelyekre testének szüksége van. A kollekció egy tökéletes csomag azoknak, akik a legfontosabb tápanyagokra szeretnének összpontosítani.

Ennek a csomagnak a tartalma:

Ez a csomag egy olyan ásványt tartalmaz, amelyről Dr. Dean a The Magnesium Miracle című könyvét írta és amely pótlásának előnyeire a sikeres karrierjét építette. Működése alatt sok embernek segített az egész világon, mégpedig azért is, mert a test összes szükségletére reagál és további termékeket is kínál. Így ebben a csomagban találunk B-, C-, D- és K-vitaminokat. Pl. a D-vitamin a K-vitaminnal együttműködve hozzájárul az egészséges csontok megőrzéséhez. A C-vitamin antioxidánsként hozzájárul a sejtek oxidációs stresszel szembeni védelméhez és támogatja továbbá az immunrendszer normál működését. Végül, de nem utolsósorban a B-vitaminok komplexe hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokhoz és a fáradtság és kimerültség mértékének csökkenéséhez.

További információkat az egyes termékeknél talál.
 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Az ivási szokásokkal kapcsolatos utasítások

Hidratáljon – szorozza meg a testsúlyát kilogrammokban 0,03-mal és igyon naponta legalább ennyi folyadékot. Minden liter vízbe tegyen negyed teáskanál tengeri vagy Himalája sót. Egy 70kg-os embernek tehát minimum 2,1 liter vizet kellene meginnia - 70kg x 0,03 = 2,1.

ReMag®: 1 teáskanál (2,5ml) naponta vízben vagy gyümölcslében elkeverve éhgyomorra vagy étkezés után. Ajánljuk nagyon lassan** kezdeni napi fél teáskanálnyi adaggal (1,25 ml), és fokozatosan növelni egynegyed teáskanállal minden 2 napban, hogy elérje a kívánt 1 teáskanálnyi adagot naponta. Az egész adagot össze lehet keverni egy liter vízzel, és egész nap kortyolgatni. Ne szedje higítatlanul. A jobb eredmények érdekében napi két adag ajánlatos (2x2,5ml).

** Az érzékeny személyeknek még lassabban kell kezdeniük. Ideális cseppenként (1-5 csepp a délelőtti órákban). A nagy mértékben felszívódó magnézium túlérzékeny szervezetbe juttatása heves reakciókhoz vezethet.

D3K2 ReSet™: Vegyen be 1 kapszulát 5 naponta, zsírt tartalmazó étellel együtt. A kezelőorvosával folytatott konzultációt követően az adag növelhető. Szedje a reggeli és déli órákban, az esti használat nehezítheti az elalvást.

A D-vitamin adagolása az USA-ban eltér az EU-ban és a Magyarországon alkalmazott adagolástól, ebből az okból kifolyólag az adagolás eltér az eredeti címkétől. Konzultáljon egy egészségügyi szakemberrel a gyermekek és 16 éven aluli serdülők számára ajánlott adagolásról és akkor is, ha valamilyen kérdése van a terméknek valamilyen már létező egészségi állapottal vagy vényköteles gyógyszerrel fellépő kölcsönhatásával kapcsolatban.

Vitamin C ReSet™: Keverje bele ezt a finom port 240-480ml vízbe és iszogassa egész nap, vagy használja önállóan kedvenc smootie-ja vagy ReStructure® proteinje ízesítésére.

ReAline® - B-vitaminok plusz: Vegyen be 1 kapszulát étellel együtt kétszer naponta.
 

FIGYELMEZTETÉS

  • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
  • Gyermekektől elzárva tartandó.
  • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
  • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával.
  • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére.
  • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.

 

Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

 

0 vélemény - The Longevity Bundle Dr. Carolyn Dean-től

Vélemény írása
1 2 3 4 5