Men's Health Bundle - Csomag férfiaknak

A férfi csomag kalcium-, magnézium-, szelén-, jód-, cink-, réz-, D-vitamin- és B-csoport – tiamin, riboflavin, biotin, B6, 12, pantoténsav tartalmának köszönhetően támogatja a hormonális egészséget, az egészséges szívet és a vörösvértesteket, az immunrendszer működését, a szellemi és pszichikai aktivitást.


Eredeti ár
91.890 Ft
Megtakarít
13.783,50 Ft (-15%)
Ár ÁFA nélkül
61.501,18 Ft
Ár ÁFÁ-val
78.106,50 Ft
Elérhetőség
Pillanatnyilag nem elérhető


Rendelési kód
MENBUNDLE

Men's Health Bundle - Csomag férfiaknak

 
A férfi csomag kalcium-, magnézium-, szelén-, jód-, cink-, réz-, D-vitamin- és B-csoport – tiamin, riboflavin, biotin, B6, 12, pantoténsav tartalmának köszönhetően támogatja a hormonális egészséget, az egészséges szívet és a vörösvértesteket, az immunrendszer működését, a szellemi és pszichikai aktivitást.

  • SZÉLES SPEKTRUMÚ MEGKÖZELÍTÉS: Tudományosan megalapozott, kiváló minőségű étrend-kiegészítők gyűjteménye a hosszú távú vitalitás és egészségtámogatás érdekében
  • A FÉRFI IGÉNYEKRE ÖSSZPONTOSÍTVA: Úgy lett kialakítva, hogy a férfiak egyedi tápanyagszükségleteit támogassa a különböző életszakaszokban
  • KÖNNYŰ INTEGRÁCIÓ: Egyszerű integráció a napi rutinba

Hormonális egészség

A szelén és a jód hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez. A hormonok egy része fehérje jellegű, ezért a normál fehérjeszintézishez hozzájáruló magnézium is előnyös. A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához.

Szív és vörösvértestek

A tiamin, egy B-vitamin, hozzájárul a szív normál működéséhez. A B-csoport egyéb vitaminjai, a riboflavin, a B6-vitamin és a B12-vitamin hozzájárulnak a normál vörösvértestek fenntartásához.

Az immunrendszer működése

A D-vitamin, szelén, cink, réz, B6- és B12-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Az immunrendszer védelmet nyújt a káros külső hatásokkal szemben és fenntartja a rendet a szervezetben.

Az izmok egészsége

A D-vitamin hozzájárul a normál izomműködés fenntartásához. A kálium, a kalcium és a magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez.

Mentális és pszichikai tevékenység

A pantoténsav hozzájárul a normál szellemi tevékenységhez. A magnézium, a tiamin és a biotin hozzájárul a normál szellemi tevékenységhez. A magnézium, a riboflavin, a niacin, a B12-vitamin, a pantoténsav hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.

Az RnA ReSet férfi csomagja kiváló minőségű és kiválóan felszívódó vitaminok és ásványi anyagok kombinációját tartalmazza.

Ennek a csomagnak a tartalma:


HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Az ivási szokásokkal kapcsolatos utasítások

Hidratáljon – szorozza meg a testsúlyát kilogrammokban 0,03-mal és igyon naponta legalább ennyi folyadékot. Minden liter vízbe tegyen negyed teáskanál tengeri vagy Himalája sót. Egy 70kg-os embernek tehát minimum 2,1 liter vizet kellene meginnia - 70kg x 0,03 = 2,1.

Az étrend-kiegészítők használatának javasolt módja

Weboldalukon megtalálhatja a táplálék-kiegészítők használatának módjait. A folyékony ásványi anyagokat legjobb egy liter vízben összekeverni, és egész nap inni.

FIGYELMEZTETÉS

  • Gyermekek számára nem ajánlott.
  • Gyermekektől távol tartandó.
  • Ne lépje túl az ajánlott adagolást.
  • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott étrendet.
  • Ha Ön kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, a kiegészítő használata előtt konzultáljon orvosával.
  • Szobahőmérsékleten szorosan lezárva, száraz és sötét helyen tárolandó.
  • Ne használja, ha a csomagolás sérült, és lépjen kapcsolatba velünk.

 

Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

 

0 vélemény - Men's Health Bundle - Csomag férfiaknak

Vélemény írása
1 2 3 4 5