Pico Silver Solution 20ppm - Piko-ion Ezüst - 240ml

 
  • 1 / 2

Pico Silver™ egyedülálló (95-98% biológiailag aktív ezüst ionok) stabilizált ezüst ion, 99,99%-os tisztaságú elemi ezüst, pikométer méretben.

Elérhetőség Raktáron
Ár 17 400 Ft ÁFA nélkül
20 010 Ft    
Termékkód PSILVER240HU
Márka Dr. Carolyn Dean
Kategóriák Ásványi anyagok
 

Pico Silver™ Solution – Piko-ion Ezüst

 

 

Technikai célokra.

Tartalom: 240ml

Összetétel 5ml-ben:

  • Ezüst-100mcg
  • Víz fordított ozmózisból

 


Leírás:

Pico-Silver™ egyedülálló (95-98% biológiailag aktív ezüst ionok) stabilizált ezüst ion, 99,99%-os tisztaságú elemi ezüst pikométer méretben.

A legtöbb ezüst terméket kolloid ezüstnek nevezik, viszont a kolloid más anyagban felfūggesztett, oldhatatlan, szétszórt mikroszkopikus részecskék keveréke. A stabilizált Pico-Silver ionok teljesen feloldódnak.

A Pico-Silver™ oldat hipoallergén és nem tartalmaz cukrokat, keményítőt, glutént, tejet, szóját, élesztőt, MSG-t, GMO-t, mesterséges aromákat, színezékeket, tartósítószereket állati eredetű ōsszetevőket.Jogi minimum:

Az ezūst kolloid Szlovákiában nem jóváhagyott gyógyszer, vagy étrend-kiegészítő, ezért nem is kínálhatjuk ilyen formában. A Szlovák Köztársaság ellentétben a többi országgal paradox módon tiltja a ezüst kolloid belső használatát.

Ha érdekli a használata, akkor tanulmányozhatja az eredeti leírást itt: https://www.rnareset.com/collections/frontpage/products/pico-silver-solution-dr-deans-pico-mineral-silver-solution?variant=8669073309809

Vagy bárhol, ahol a weben az ezüst kolloid használatáról írnak – a piko-ion ezüst tökéletesen helyettesíti.

 

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez.

Értékelést hozzáfűzni
Ezt a mezőt ne töltse ki:
 
Cookie-kat használunk. Amennyiben az oldalat tovább böngészi, elfogadja azok használatát. Bővebb információ.