ReMag 480ml + Vitamin C ReSet Bundle

A C-vitamin ReSet™ sok embernek segített abban, hogy a ReMag® és más ásványi anyagok ízét kedvük szerint alakítsák. Ezen kívül finom kis gyümölcs íze van, ami nem túl savanyú vagy túl édes!


Eredeti ár
46.230 Ft
Megtakarít
4.623 Ft (-10%)
Ár ÁFA nélkül
32.761,42 Ft
Ár ÁFÁ-val
41.607 Ft
Elérhetőség
Készleten

Kézbesítés: 2-5 napRendelési kód
RMVITCB

ReMag® 480ml + Vitamin C ReSet® Bundle

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ  

ReMag® 480 ml + Vitamin C ReSet® Bundle kiválóan felszívódó magnézium, viszonylag nagy dózisú C-vitamin és közepes adag kálium kombinációját tartalmazza. Az első két említett hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez, a normál szellemi tevékenységhez és az idegrendszer normál működéséhez. A magnézium káliummal kombinálva hozzájárul a normál izomműködéshez.

Ennek a csomagnak a tartalma:

További információkat az egyes termékeknél talál.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Az ivási szokásokkal kapcsolatos utasítások

Hidratáljon – szorozza meg a testsúlyát kilogrammokban 0,03-mal és igyon naponta legalább ennyi folyadékot. Minden liter vízbe tegyen negyed teáskanál tengeri vagy Himalája sót. Egy 70kg-os embernek tehát minimum 2,1 liter vizet kellene meginnia - 70kg x 0,03 = 2,1 L.

ReMag®: 1 teáskanál (2,5ml) naponta vízben vagy gyümölcslében elkeverve éhgyomorra vagy étkezés után. Ajánljuk nagyon lassan** kezdeni napi fél teáskanálnyi adaggal (1,25 ml), és fokozatosan növelni egynegyed teáskanállal minden 2 napban, hogy elérje a kívánt 1 teáskanálnyi adagot naponta. Az egész adagot össze lehet keverni egy liter vízzel, és egész nap kortyolgatni. Ne szedje higítatlanul. A jobb eredmények érdekében napi két adag ajánlatos (2x2,5ml).

** Az érzékeny személyeknek még lassabban kell kezdeniük. Ideális cseppenként (1-5 csepp a délelőtti órákban). A nagy mértékben felszívódó magnézium túlérzékeny szervezetbe juttatása heves reakciókhoz vezethet.

Vitamin C ReSet™: Keverje bele ezt a finom port 240-480ml vízbe és iszogassa egész nap, vagy használja önállóan kedvenc smootie-ja vagy ReStructure® proteinje ízesítésére.

Ez az adagolás felnőtteknek ajánlott. A gyermekeknek szóló adagolást az egyes termékeknél találja.
 

FIGYELMEZTETÉS

 • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
 • Gyermekektől elzárva tartandó.
 • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
 • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával.
 • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére.
 • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.

   

  Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

   

  1 vélemény - ReMag 480ml + Vitamin C ReSet Bundle

  Vélemény írása
  1 2 3 4 5
  1. Tina

   - 24.08.2022

   Jó dolog! Imádom ezt a dolgot! Mindig van raktáron.