Total Body Wellness Bundle - Teljes csomag a jóléte érdekében

Dr. Carolyn Dean Total Body Wellness Bundle átfogó termékcsomagja. Az erős immunitás manapság szükségesség. Ne vesztegesse az időt a megfelelő kombinációk próbálgatásával.


Eredeti ár
78.660 Ft
Megtakarít
11.799 Ft (-15%)
Ár ÁFA nélkül
52.646,46 Ft
Ár ÁFÁ-val
66.861 Ft
Elérhetőség
Készleten

Kézbesítés: 2-5 napRendelési kód
TOTALWELLNESS

Total Body Wellness Bundle - Teljes csomag a jóléte érdekében


Total Body Wellness Bundle
-t úgy tervezték, hogy:

  1. Ásványokat biztosítson, amelyek működnek (ReMag®, Pico Zinc® Plus)
  2. Vitaminokat biztosítson (D3K2 ReSet®, Whole C ReSet®)
  3. Kedvező antioxidánsokat biztosítson (Whole C ReSet®)

Ennek a csomagnak a tartalma:

Minden egyes kiegészítő kapcsolódik a többihez. Célunk, hogy a termékek olyan csomagját kínáljuk, amelyek maximális szinergiával rendelkeznek majd. A kutatás és a tapasztalatok jelzik, hogy Önnek valószínűleg nem lesz szüksége további kiegészítőkre.
 

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Az ivási szokásokkal kapcsolatos utasítások

Hidratáljon  – szorozza meg a testsúlyát kilogrammokban 0,03-mal és igyon naponta legalább ennyi folyadékot. Minden liter vízbe tegyen negyed teáskanál tengeri vagy Himalája sót. Egy 70kg-os embernek tehát minimum 2,1 liter vizet kellene meginnia - 70kg x 0,03 = 2,1L.

ReMag®: 2,5ml naponta. A jobb eredmények érdekében napi két adag ajánlatos. Ajánljuk nagyon lassan** kezdeni napi fél teáskanálnyi adaggal (1.25 ml), és fokozatosan növelni egynegyed teáskanállal minden 2 napban, hogy elérje a kívánt 5 ml-nyi adagot.

** Az érzékeny személyeknek még lassabban kell kezdeniük. Ideális cseppenként (1-5 csepp a délelőtti órákban). A nagy mértékben felszívódó magnézium túlérzékeny szervezetbe juttatása heves reakciókhoz vezethet.

Pico Zinc® Plus: preventív adag 1,25ml naponta. Az adag légzőszervi megbetegedések esetén 2,5ml naponta, vagy orvossal folytatott konzultáció után átmenetileg még nagyobb lehet. Éhgyomorra történő szedés esetén a nagyobb adagok enyhe émelygést válthatnak ki.

D3K2 ReSet®: Vegyen be 1 kapszulát 5 naponta, zsírt tartalmazó étellel együtt. A kezelőorvosával folytatott konzultációt követően az adag növelhető. Szedje a reggeli és déli órákban, az esti használat nehezítheti az elalvást. A D-vitamin adagolása az USA-ban eltér az EU-ban és a Magyarországon alkalmazott adagolástól, ebből az okból kifolyólag az adagolás eltér az eredeti címkétől. Konzultáljon egy egészségügyi szakemberrel a gyermekek és 16 éven aluli serdülők számára ajánlott adagolásról és akkor is, ha valamilyen kérdése van a terméknek valamilyen már létező egészségi állapottal vagy vényköteles gyógyszerrel fellépő kölcsönhatásával kapcsolatban.

Whole C ReSet®  egy szerves C-vitamin komplex. Minden egyes kapszula 250 mg C-vitamint és 550 mg Vit-C gyümölcskeveréket tartalmaz.
Adagolás: Vegyen be 1 kapszulát kétszer naponta, étellel vagy éhgyomorra.

Jelenleg nem létezik olyan kezelés, gyógyszer vagy étrend-kiegészítő, amelyet a COVID-19 kezeléséhez vagy megelőzéséhez hagytak volna jóvá. Habár a COVID- 19 ellen kutatási oltóanyagok és kezelések kerültek kifejlesztésre, ezek a vizsgált termékek csak a termék fejlődésének kezdeti stádiumában vannak és még nem kerültek teljes mértékben tesztelésre a biztonság vagy a hatékonyság szempontjából.

Pico Silver® egyedülálló (95-98% biológiailag aktív ezüst ionok) stabilizált ezüst ion, 99,99%-os tisztaságú elemi ezüst pikométer méretben.
*Jogi minimum: Az ezüst nem engedélyezett gyógyszer vagy étrend-kiegészítő az EU-ban. A termék kizárólag külső használatra és további feldolgozásra (pl. kozmetikumokban) szolgál.
 

FIGYELMEZTETÉS

  • Ne lépje túl az ajánlott napi adagot.
  • Gyermekektől elzárva tartandó.
  • Ha a csomagolás sérült, ne vegye át a csomagot és vegye fel velünk a kapcsolatot.
  • Ha Ön orvosi kezelés alatt áll, terhes vagy szoptat, az étrend-kiegészítő szedése előtt konzultáljon orvosával.
  • Az étrend-kiegészítő nem használható a változatos étrend és az egészséges életmód helyettesítésére.
  • Tárolja jól lezárva, szobahőmérsékleten, száraz helyen.

 

Bizonyára észrevették, hogy a leírás nem elég konkrét és általános. A táplálkozással és egészségüggyel kapcsolatos állításokról szóló, 1924/2006/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet létrehozása nem teszi lehetővé, hogy az emberi szervezetre vonatkozóan ismertesse a kiegészítők hatásait. További információkat szabad forrásokból az interneten, szakkönyvekből és a közösségi hálózatokról meríthet. Szép, feliratos videók a YouTube-on is találhatók.

 

0 vélemény - Total Body Wellness Bundle - Teljes csomag a jóléte érdekében

Vélemény írása
1 2 3 4 5