A ReMag® - Liquid Magnesium készítmény keletkezése

A ReMag® - Liquid Magnesium készítmény keletkezése

14.02.2024

Azt mondják, hogy "a szükség a találmányok anyja". 1999-ben dr. Dean-t megkereste a Random House kiadó, hogy írjon egy könyvet a magnéziumról. A könyv 2003-ban jelent meg The Miracle of Magnesium címmel, 2017-ben pedig egy bővített és átdolgozott 2. kiadás látott napvilágot The Magnesium Miracle címmel.

A magnéziumról szóló könyv megírása közben Dr. Dean felfedezte, hogy a magnéziumhiány tüneteit tapasztalja magán – szívdobogásérzés, lábgörcs, álmatlanság és még sok más. Már ekkor magnézium-kiegészítőket szedett, de az egyes termékek hashajtó hatása mindig megállította.

ReMag® - Folyékony magnézium

10 éven át kereste a gyártókat, és megpróbált kutatásokat kezdeményezni olyan magnézium létrehozására, amelynek nem lenne hashajtó hatása. Egészen addig, amíg fel nem fedezett egy vegyészt, aki képes volt tömény magnézium-kloridot előállítani literenként 60 000 pikométer stabilizált magnéziumionnal.

A magnéziumnak ez a formája lehetővé tette Dr. Dean számára, hogy napi 200 mg magnéziumot pótoljon hashajtó hatás nélkül.

És most? 2022 októberében a ReMag 10. születésnapját ünnepelte, és a világ minden táján vannak vásárlói. Tényleg lehetséges? Köszönjük, Dr. Dean, hogy tanulmányai óta aktívan foglalkozik a táplálkozással, és kitartóan keresi a magnéziumot, hogy elérje a szükséges napi ajánlott magnéziumadagot hashajtó hatások nélkül.

Miért ellenállhatatlan a ReMag® az egészség és a vitalitás szempontjából?

A ReMag® folyékony magnézium tiszta magnéziumforrást biztosít kötőanyagok, töltőanyagok, tartósítószerek és egyéb felesleges összetevők nélkül. A ReMag® készítményben található stabilizált pikométer nagyságú magnéziumionok könnyen felszívódnak sejtszinten, így gyorsan hatnak, és nem mosódnak ki, mint más magnéziumkiegészítők. A ReMag® magnéziumban bíznak az egészségügyi szakemberek, akik ezt ajánlják a praxisukban, és vásárlók tízezrei, akik felfedezték, milyen különbséget jelent számukra ez a folyékony magnéziumforma.

A ReMag® ténylegesen The Magnesium Miracle®, mert:
  • A magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez
  • A magnézium hozzájárul az elektrolit-egyensúly fenntartásához
  • A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban
  • A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez
  • A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez
  • A magnézium szerepet játszik a normál fehérjeszintézisben
  • A magnézium hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához
  • A magnézium részt vesz a normál csontozat fenntartásában
  • A magnézium hozzájárul a normál fogazat fenntartásához
  • A magnézium szerepet játszik a sejtosztódásban

ReMag® a napi rutin részeként

Akár idegrendszerét szeretné támogatni, akár a fáradtság és kimerültség mértékét szeretné csökkenteni, keressen minőségi magnéziumforrást. A ReMag a piko-ionos, jól felszívódó magnézium forrása. Magas felszívódási képességével és tisztaságával ez a kiegészítő hatékony módja annak, hogy szervezete megkapja az optimális működéshez szükséges magnéziumot.



Vissza a cikkek jegyzékéhez