Carolyn Dean doktornő termékei

Carolyn Dean doktornő termékei

25.09.2019

Carolyn Dean doktornő és az ő kiegészítői

Carolyn Dean doktornő

 

Carolyn Dean doktornő több mint 15 éve a magnézium hiányról ír. Az elmúlt 10 évben a magnézium gyártó cégeket ösztönözte, hogy készítsenek egy teljesen felszívódó magnézium-terméket a sima magnézium-oxid helyett, ami csak 4%-ban szívódik fel. Végül felismerte, hogy ezt a feladatot egyedül kell teljesítenie. Létrehozta a ReMag® magnéziumot, amely 100%-ban felszívódik sejti szinten. "Magnézium Miracle" - nak nevezte.

Dean doktornő 4 terméke található kínálatunkban: ReMag®, ReMyte®, ReCalcia® és Pico-Silver™

 

ReMag®

 

ReMag® terméket Dean doktornő fejlesztette ki,amely tiszta forrású magnézium-kloridból készül gondos eljárással. Úgy tervezték, hogy stabilizált magnézium-ionokkal lásson el, amelyek hasonló méretűek, mint a növényekben található magnézium. A ReMag® a magnézium piko-ion formája, amely kisebb átmérőjű, mint a test ásványianyag-ioncsatornái. A közvetlen és teljes felszívódás a sejtekbe azt jelenti, hogy ReMag® megkerüli a beleket, és nem jut a vékonybélbe sem, ahol hasmenést okozhatna. A ReMag® ezért nem hashajtó hatású.

ReMag® eredete és tisztasága

A ReMag® gyártója 99,98 és 99,99% tisztaságú magnéziumot vásárol. A magnézium a San Bernardino Co. cégtől, Kaliforniából származik és dolomitként bányásszák. Ez az ásványi félkész termék tovább oldódik piko-ionos folyadékként. A mi magnézium-kloridunkban, tehát csak 0,01, 0,02% szennyeződés található. Nagyon hasonlít a magas minőségű magnézium-citráthoz, amelynek tisztasága 98%, vagy a sós tavakból származó magnézium-kloridhoz, amelyek tisztasága 96%. A kulcs a 99,98-99,99% tisztaság, függetlenül a forrástól.

  • A Dean doktornő által tervezett piko-ion magnézium formula (A Magnéziumnak nevezett csoda könyvnek a szerzőjétől)
  • Sejti szinten 100% felszívódik
  • Nincs erős hashajtó hatása, mint más típusú magnéziumoknak 

 

A ReMyte®

 

ReMineralizálja testét!

Az elektrolitok az elektromos áram ionvezetői a szervezetben. Ezek testnedvekben oldódnak és az egész testben utazva készen állnak, hogy aktiválják az idegsejtekben és izomsejtekben az elektromos és fizikai aktivitást. Az elektrolitok szabályozzák és befolyásolják az anyagcserét is a test minden szintjén.

ReMyte® sokkal jobb, mint a legtöbb elektrolit oldat, mivel 12 ásványi anyagot tartalmaz egyedi méretű pikométerben, amely lehetővé teszi teljes felszívódását sejti szinten. Ennek köszönhetően az ásványi anyagok nagyon alacsony adagban lehetnek, kiküszöbölve ez által a toxicitás lehetőségét , viszont a 100% sejti szinten való felszívódás által ezek az ásványok rendkívül hatékonyak.

A ReMyte® nátriumot, kalciumot, jódot, magnéziumot, cinket, szelént, rezet, mangánt, krómot, molibdént, káliumot és bórt tartalmaz, melyeknek mindnek különleges szerepe van.

 

A ReCalcia®

 

A ReCalcia® tökéletesen felszívódó kalciumot tartalmaz. Ennek köszönhetően nem szükséges a magas adagolás mint a hagyományos kalcium kiegészítőknél. Alkalmas hagyományos kalciumos kiegészítők helyettesítőjeként és mindenhol, ahol fennáll a kalcium hiány veszélye - tejtermékekre való érzékenység esetén, helytelen életmódnál, a megnövekedett kalciumszükségletnél.

 

Pico-Silver™

 

Pico-Silver™ egyedülálló (95-98% biológiailag aktív ezüst ionok) stabilizált ezüst ion, 99,99%-os tisztaságú, pikométer méretű elemi ezüst.

A legtöbb ezüst terméket kolloid ezüstnek nevezzük, viszont a kolloid egy másik anyagban szuszpendált mikroszkopikusan diszpergált, oldhatatlan részecskék keveréke. A stabilizált Pico-Silver™ ionok teljesen oldódnak.

 

 

Vissza a cikkek jegyzékéhez