Complement Formulas az RnA ReSet termékekhez

Complement Formulas az RnA ReSet termékekhez

07.02.2024

Complement Formulas az RnA ReSet termékek szabadalmaztatott neve. A cél az, hogy ezek a termékek:
  • Nagymértékben felszívódóak legyenek
  • Megfeleljenek a vegán, keto, paleo étrend és egyéb speciális diéták követelményeinek
  • A lehető legtermészetesebbek legyenek
  • Alapvető építőelemeket nyújtsanak az étrend kiegészítéséhez

Nagymértékben felszívódóak

A ReMag - Liquid Magnesium lett a teljes sorozat első terméke. Ez a magas magnéziumtartalmú termék pontosan azért jött létre, mert akkoriban a magnézium legkelendőbb formája a magnézium-oxidos étrend-kiegészítő volt, amelynek felszívódási aránya 4% körüli.

Dr. Dean jobban felszívódó kiegészítőket keresett. Hogy egy adagban több jobban felszívódó magnéziumot lehessen bevinni. A 60 000 ppm magnéziumtartalmú ReMag teljesítette ezt a kívánságát. 2,5 ml-es kiskanál esetén így 150 mg magnéziumot kap egy adagban, hát nem csodálatos?

Éppen ezért Dean doktornő figyelmezteti a fogyasztókat, hogy meg kell nézni, hogy a címkén annak az anyagnak (vegyületnek) a teljes tömegét tüntetik-e fel, amelyben magnézium található, vagy közvetlenül a magnézium mennyiségét, ami világosabb és helyesebb mutató.

Érdemes azt is ellenőrizni, hogy a megadott magnéziumérték milyen adagra vonatkozik - hogy például 3 tablettát kell-e bevenni, vagy elég-e egy teáskanálnyi. Ez attól függ, hogy egy csomagot mennyi ideig használnak. Egy hónap alatt vagy több mint egy fél év alatt fogja felhasználni a terméket, mint a ReMag 480 ml esetében?

A ReMag szabadalmaztatott gyártási folyamata lett az alapja Dr. Dean összes további magas koncentrációjú ásványianyag-kiegészítője megalkotásának: ReMyte, ReCalcia, Pico Potassium és Pico Zinc Plus.

Vegán, keto, paleo étrend és egyéb speciális diéták

A lehetőségek korát éljük. Függetlenül attól, hogy étrendje tartalmazza-e vegán, keto vagy paleo diéta elemeit, ezekbe a speciális diétákba beépíthetők a Complement Formulas termékek. Nagyon hálásak vagyunk például az Omega 3 A+E-ért. Ez a termék ma már nagyon népszerű Omega 3 és 6-ot tartalmaz. Ezek a telítetlen zsírsavak, amelyek a sejtmembránokat alkotják, beszerezhetők halból, vagy közvetlenül abból a forrásból, ahonnan a halak szerzik őket: algákból. Ezt a zöld utat választottuk. Ha úgy gondolja, hogy nincs szüksége algára, garantáltan nem fogja felismerni az omegák eredetét az ízükben.

A lehető legtermészetesebbek

Semmi felesleges. Nincsenek színezékek. Tisztán természetes jellegű tartósítószerek, amelyek megőrzik a termék minőségét. Termékeink nem tartalmaznak GMO-t, így ezeket az európai piacra is be tudjuk vezetni. Ha rendelkezésre áll nyersanyag, akkor mindig ezt a forrást részesítjük előnyben.

Alapvető építőelemeket nyújtanak az étrend kiegészítéséhez

Dr. Dean az egészségügyi magánpraxisban szerzett több mint 40 éves tapasztalata alapján hozta létre az RnA ReSet termékeket. Az általa oly sok éven át javított és tökéletesített táplálkozási gyakorlatok eredményezték ezeket a sarokköveket. Itt fedezheti fel őket: RnA ReSet termékek.



Vissza a cikkek jegyzékéhez